Tomb Raider Underworld Végigjátszás - Prológus

| .

 

 

Tomb Raider Underworld Végigjátszás

01. Prologue:

  • Kills: 0
  • Pick-ups: 1

Mentések 100%

Mentések 100% Magyar változat. (Hungarian Edition)

 

Ez még csupán egy gyakorlópálya, a történet nem itt, és nem így kezdõdik, a befejezés is itt nem teljes.

>A Checkpoint-okat nem írom le, ezen a pályán felesleges is, a többin pedig van, hogy 10 lépésenként van egy. Néha azért ments, ne bízz mindent az autosave-re.

 

A robbanás után Larának ki kell menekülnie a kastélyból. Irány hát végig a folyosón, fel a lépcsõkön, és a kapcsoló meghúzásával egy újabb felrobbant terembe értél. Menj jobbra, a bukfencelj át az égõ romhalmaz alatt, és mássz fel a leszakadt tetõdarabra. Menj ki a szélére, és csáklyázd meg az ajtót. A feladatgokmbot nyomva magad felé húzod, így megnyílik az út a következõ folyosóra.

Vedd fel a medipackot. Vigyázz, ne érj a tüzes falhoz, mert megsérülsz. Ugorj a falon levõ peremre, csimpizz balra, ugorj egyel feljebb, és ott is csimpi balra. Ess le egy kicsit, majd ismét balra kell kapaszkodnod, a végén pedig hátraugranod. Told a ládát a szemközti falhoz, mássz fel rá, és kapaszkodj fel a fali peremre. Most jobra csimpi, és a végén jobbra ugorva biztonságban leszel. Óvatosan közelítsd meg az ajtót, mert elõtted leszakad a mennyezet, így át kell ugranod a mélységet, elkapva az ajtó elõtti peremet. Mássz fel, menj az erkélyen balra.

Az erkély végén jobbra fordulj, ugorj, közben csáklyázd meg a fémgyûrût, majd a lendületbõl átugorhatsz a szemközti erkélyre. Kapaszkodj ott le a törött korlátnál, és ess le az ajtó elé, ahol már tolonganak a menekülõ emberek.

Zip megpróbálja lelõni Larát a filmben, bár Winston szeretné megakadályozni ebben.

Zip: Odanézz!
Winston: Állj! Ez Lara!
Zip: Tudom!
Lara: Várj!

De Zip csak lõ tovább……

Végigjátszás videón
PC/PS3/Xbox360:

PS2:

Twitter response: "Could not authenticate you."