Oldal: 62 / 241 ElsőElső ... 1252606162636472112162 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 611 - 620 (2403) összesen

Téma: Off-topic

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Milyen email címről jött?

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Uhh nagy eséllyel szerintem kamu, em.ea.com valami hülyeséget dob ki,igaz ea.com létezik de gondolom lehet em.ea.com domain nevet így vásárolni, ráadásul google se az oldalra se az email címre nem dob semmit :S
    De legbiztosabb az lenne szerintem, ha magyar ea oldalra felmész és fórumon vagy egy valós emailcímre dobsz egy üzit hogy most mi a szitu.

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Nem tom... Lehet, hogy igaz mert ott van egy olyan link (olyan ami kép möggé van rejtve) ami az Origin oldalra vezet meg egy kód amivel lehet vásárolni 10 euér csak nem tom hová kell beirni....
    De am meg mindegy mert csak PC-re vannak gémek meg csak letölthető formában lehet megvenni :SSS és a PC meg fosik :SSS

Alapbeállítás

Gyerekek!kéne a segítségetek!a TRLE-s játékból egy nagyon béta verziót fel szeretnék tölteni,hogy nézzétek meg,mert van egy olyan érzésem h vmi hiányzik belőle,de nem tom mi az.tudom végsősoron enyém a döntés,de kéne a véleményetek!tehát tudtok olyan oldalt,ahol nem kell regelni és ingyenes feltölthetem?

Alapbeállítás

köszi Roli!a linket már az oda illő topic kapja.és a véleményeket is ida várom lehet nézni :P
    Utoljára módosítva: Scoobykah által : 2011-06-20 22:38

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

De jó fej a YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QH2-TGUlwu4
    Nyan Catet rakta be az időzítő sávra vagy hogy hívják

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

Ja, azt én is láttam, szerintem más sikeres videónál is kéne ilyet csinálniuk. Esetleg egy Rebecca Black - Friday idősáv? (csak ne lenne letörölve az eredeti videó )

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

LOOOL Rebecca Black <3<3<3 XDLOL
    It’s Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday, Friday

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •