áá csak magamat adomsuliba is ilyen vagyok. azért nincsenek olyan barátaim, olyaaaan mai gyerekek, mert én nem vagyok közéjük való :P én a békét és a haverságot szeretem, nem vagyok az a kötözködős típus. ja, és ha belém kötnek, általában továbbmegyek és szarok az illető fejére. ez sokaknak nem tetszett... de persze voltak, akiknek igen. azok jókat vigyorogtak rajtam és ők is mondták hogy mekkora arc vagyok meg tök jó velem dumálni mert jó kedvre derítem őket, stb.
a legtöbb mai gyerek sajna nem ilyen. ők szeretik kiközösíteni a másikat, illetve szeretnek menőzni, szeretik, ha ők valakik, és őket mindenki ismeri, szeretik, ha ők vannak a hierarchia legfelső fokán, és a dominaciát a káromkodással preferálják kifejezni. nem szeretik, ha ők beleolvadnak a társaikba és elvannak, mint a befőtt, ők ezt nem szeretik, csak ki tudjanak tűnni valamivel.
persze ezt a kor hozza magával, majd beől a fejük lágya.
és vannak olyanok, akik MÁR érettebben gondolkoznak. és ők csak vigyorognak ezeken a hülyéken.
http://www.2flashgames.com/f/f-Zombi...Quiz-86584.htm
67% - Basic Survivalist vok!Próbáljátok ki ti is, olyan jó ez a zene alatta
Anything could happen
And it will
Én kattintgattam össze vissza 65% lett XD
LOOOL neem, az elejét még normálisan töltöttem utána belefáradtam XD
Ma az EA Hungary küldött a tesómnak egy E-mailt és az áll benne, hogy szülinapjára kapott tőlük 10EU-t és hogy válasszon ki az EA Storeból vmi játékot O_o
Szerintetek csak olyan át****ós e-mail vagy igaz ?