Nem akarok senkit megölniCsak elmondtam a véleményem :P
Nem akarok senkit megölniCsak elmondtam a véleményem :P
YzaaA megölésről szó sem volt
Engem nem fog meg nem jó nekem nem jön át a mondanivalója
am van pár rock szám ami tetszik mint pl. tomorrow is a better day, vagy az Eldrine-tól a One More Day....
Ezek még bejönnek, de azok a sikoltozós, üvöltözős metálok már nagyon nem :P
Persze minden ember más, mindenkinek más az izlése![]()
Én meg inkább a Drum and Bass, Dubstep, és Drumstep világába tartozom, de persze mindent szívesen meghallgatok, adok nekik egy esélyt, és ha tetszik, tetszik, ha nem, nem.
Drum and buss, Dupstepp, electro, house <3 , pop R&B, hip-hop, rap szinte mindent szertek
Én is adok mindenkinek egy esélyt ha pl.van egy új előadó azt meghallgatom, de csak az első látásból szerelemben hiszek szal ha az 1.száma nem jött be akkor már semmi esélye nálam![]()
![]()
hasonlóképpen vagyok vele én is...viszont volt olyan (Madonna) h hallottam vmi számát...asszem Musicot.akkor azt gondoltam h miezmár? meg atyaég ilyen szennyet se hallgatok...aztán kb rá 1 évre meg hallottam egy nagyon régi számát ha jól tudom Like A Prayer v vmi iesmi a címe és rájöttem h vannak jó számai...vis minden előadóval így vagyok...de Usher,50Cent,meg NEyo vmi a csuda..szval ilyenek meg se hallgatom.leszólni nem fogom hisz vki meg pont azt szereti és azt utálja amit én szeretek..
Hát.. Én sem így vagyok vele... 1 előadónak vannak jó illetve rossz számai is...
Zenei stílus meg.. Hát amiket én szeretek az a:
Pop
Rock
Metal( nem az ilyen üvöltözős szar)
Oszt kb ennyi.. Rapet nem szeretem, meg az ilyen diszkósokat se nagyon![]()