nekem ilyen Taken kéne
![]()
nekem ilyen Taken kéne
![]()
egy teljes karaktert lemodellezni nem kis munka. főleg feltexturázva, becsontozva (hogy animálható legyen)
én sajnos nem tudom elvállalni. régen is modelleztem, ha időm lenne rá akkor a gőzmozdonyt vagy másik elkezdett karaktert csinálnék, de inkább festem a falamat ha már ráérek. de ha téged érdekel a dolog akkor van neten egy csomo tutorial maxhoz, meg a max beépitettjei is nagyon használhatók, ha tudsz angolul persze. amúgy szinte reménytelen. (world3d.hu, 3dbuzz.com az utobbin régen voltak oktatovideok is. de a youtube is tele van velük már szerintem.) amugy nagyon jo dolog ez az egész de baromi időigényes, összetet, látásmódot igényel, használható rendszer kell hozzá, némi kézügyesség sem árt, meg még sokminden.![]()
Én meg a többi ingame Larát hiányolom.Valaki igazán megcsinálhatná azokat is, úgy gyártanék képeket velük.
![]()
azokkal lenne 1 pár 5-letem nekem is!!!!![]()
"Need doctor bad..."
hát én valamennyire tudok modelezni de inkább ien mesebeli dolgokat... nagyon kezdő vagyok ahoz hogy ieneket csináljak
... pedig nagy álmom hogy modelezem magam és larával pózoljak
![]()
![]()
![]()
nagyon akarom de ahoz mennem kéne valami olyan suliba ahol tanitanának.. csak nem tom h itt pesten található-e olyan iskola.. :/ : D
![]()
: D
![]()
am próbálkozom a ruhámat "rá adni" larára csak szereznem kell fényképezőt mert a telefon eléggé sötéten fotóz mivel nincs vakuja .. :/ ( a texturázás miatt hogy le fotózhassam a rzhámat)
eddig itt tartok![]()
D
......
Utoljára módosítva: tom croft által : 2011-05-26 20:37