Oldal: 29 / 116 ElsőElső ... 1927282930313979 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 281 - 290 (1152) összesen

Téma: Szia Kacsa :-)

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

Nálunk lenne Win7, csak a tanár szerint felesleges, ha az XP mindenre jó. Viszont a gépek nagyon jók memória, processzor, és videókártya terén is.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

nálunk meg eddig kettő darab interaktív tábla van, de hamarosan a tantermek nagyon nagy részébe is szerelnek újakat. de az engem nem nagyon érint, 1 hónap, és elhúzok a f@szomba innen ÚÚÚÚÚÚGY örülök neki!!!
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

nekünk alapsulin nincs oylan tábla
    pedig olyan faxa, persze mar a gimiben lex

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

OMG ezek a Dark Energys komák hihetelen jófejek!
    A saját játékosaikkal dumálnak a játékukról, szinte elvegyülnek a tömegben, és így tényleg sok infót lehet begyűjteni a játékuk véleményéről, amit aztán be is vetnek. Csak nekem már kicsit furának tűnik, hogy:
    kiadták az eredeti játékot.
    feljavították, ez lett a PURE.
    most ismét feljavították, ez lesz a PROPHECY.
    ___
    meddig akarják még javítgatni?
    most már inkább a második részt kellene kiadniuk!
    ________
    ha harmadszorra is feljavítják, akkor megkérdezem tőlük, maguknál vannak-e.
    Anything could happen
    And it will

Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Végülis annyira nem őrültek azért. Az eredeti játék után jött a PURE, ami csak egy patch ugye, de még mindig XBOX360 exklúzív az egész. Ezért találtak a PURE-ben is hibákat, felturbózzák azt, és kiadják PC-re meg PS3-ra a Prophecyt.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Ting eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Végülis annyira nem őrültek azért. Az eredeti játék után jött a PURE, ami csak egy patch ugye, de még mindig XBOX360 exklúzív az egész. Ezért találtak a PURE-ben is hibákat, felturbózzák azt, és kiadják PC-re meg PS3-ra a Prophecyt.
    ami egy rahedli új dolgot tartalmaz. és ha már kijött az eredeti X360-ra, és azt feljavították (PURE), akkor a PURE javítását (PROPHECY) miért nem engedi a Microsoft?
    Akkor is, remélem legközelebb már csak egyszer fognak javítani, sőt, legjobb lenne, ha egyszer sem.
    A kritikák a játék rövidségét, mozgását (animációkat, ugye), motorját érték. Ezeket a PURE-ra MIND kijavították. Akkor ha most jön a Prophecy, a legszembetűnöb újítások csak a pályák, a történet, új jelenetek, új mozgások lesznek.
    Szerencsétlen Dark Energysek szeretnék, ha XBLA-ra is jönne, de a Microsoft nem akarja
    ---- ha viszont pénzért, új formában meg kellene venni a Prophecyt, akkor az meg már túl drága lenne, a játék nagy része már így is megtalálható, PURE formában.
    dehát muszáj lenne pénzért megvenni... akkor sztem 800 MS pont lenne, vagy talán 400 MS pont, de az is lehet, hogy csak egy ADD-ON a játékhoz, Prophecy névvel.
    Sőt, én megvenném, de ha nem jön ki XBLA-ra, akkor halott vagyok, akkor semmi esély nincs.
    NA mondom, a szomszédnál fogom kijátszani, őneki most úgyis fel van javítva a gépe. Egy kis akadozást azééé kibírok.
    Ting, a Steames játékok torrent verziójának.... hoppá, ez warez, ment a privát.
    Anything could happen
    And it will

Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Ment a válasz.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

hát, a Prophecy nem megy nálam.
    amikor feltelepítetem és becrackeltem, kiírta, hogy Warning: túl alacsony a géped teljesítménye, neked egymagos processzorod van, a minimális követelmény 2 magos processzor.
    ettől függetlenül elindítottam, hát persze, kidobott az Asztalra egy fekete képernyő után.
    kicsit le vagyök törve, dehát mit is vártam? talán majd hétvégén, a szomszéd gépén jó lesz. addig is várok. és nézem a drága kis YouTube-on a videókat.
    Anything could happen
    And it will

Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hát, a Prophecy nem megy nálam.
    amikor feltelepítetem és becrackeltem, kiírta, hogy Warning: túl alacsony a géped teljesítménye, neked egymagos processzorod van, a minimális követelmény 2 magos processzor.
    ettől függetlenül elindítottam, hát persze, kidobott az Asztalra egy fekete képernyő után.
    kicsit le vagyök törve, dehát mit is vártam? talán majd hétvégén, a szomszéd gépén jó lesz. addig is várok. és nézem a drága kis YouTube-on a videókat.
    Ahogyan írtam neked privátban is, játszhatatlan lett az irányítás miatt. (X360 kontrollerrel működne rendesen, de olyat gondolom külön kell venni, mert ami alapból jár a Boxhoz, arra azt írja, hogy "Only for Xbox 360")

+ a gépigényem még jobb is, mint amit kér hozzá, de mégis szaggat mint állat, low meg medium beállításokon.

UI.: Más PC-s videókon tökéletes az irányítás, ezt nem értem.
    Utoljára módosítva: Ting által : 2011-05-10 20:08

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Ting eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    + a gépigényem még jobb is, mint amit kér hozzá, de mégis szaggat mint állat, low meg medium beállításokon.
    igen. NAGYON SZ@RUL OPTIMALIZÁLTÁK, én csalódtam a Dark Energyben.

ET ANNYIRA RÖHEJES XDDDDDDDDDDD ROFL
    Anything could happen
    And it will

Oldal: 29 / 116 ElsőElső ... 1927282930313979 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •