Rajzok, digitális képek, videók, stb. Egyszóval minden, ami fan art!
Rajzok, digitális képek, videók, stb. Egyszóval minden, ami fan art!
Utoljára módosítva: Roli által : 2015-07-07 01:06
Nem tudom időm mikor engedi majd írok történetet.
Csak nem tudom milyen legyen a történet.
ilyen címeken gondolkodom:
A korona ékköve
Az arany kristály
Horus szeme
Holtak könyve
Szerintetek melyik legyen meg a helyszínek mik legyenek?
Meg ha megírom szerintem wordben lesz elmentve és feltöltöm majd egy fájlmegosztóra.
de ez még nem biztos.Am nem lessz ilyen topik?
A "Horus szeme" és a "Holtak könyvével'' szimpatizálok....A Horus szeméhez Egyiptom illik sztem a Holtak könyvéhez valamilyen sziget
Nekem is a Holtak könyve cím jön be.
A Holtak Könyve is Egyiptomos dolog. A balzsamozók, akik a mummikákat tartósították, a munkájuk közben felolvastatták egy Széth-maszkú pappal a Holtak Könyvét, részleteket belőle. És készítettek vászoncsíkokat is, amiket a múmia kötései közé raktak, így segítve azt, hogy a halott a Túlvilágon tudja, mit kell mondania.... avgy jelszót a kapuhoz? mind1, valami ilyesmi.
hogy honnan tudom ezt? ne kérdezzétek, annyit modnok, hogy ezt mind fejből írtam... és még sokat tudnák mesélni arról az országról az ókorban.
ISTENEM de hülye vagyok xD az nem Széth-maszkú hanem Anubisz-maszkú
Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-01-25 17:50
Nem bántásból írom Caroline, de ha nem tudod, milyen lesz a történet, nem kéne a címmel foglalkoznod, főleg nem velünk eldöntetned. Neked lesz valamilyen célod vele, nem nekünk.
írd le, miről szól nagyvonalkaban a neked szimpi sztori, és írdle, mik a lehetséges címei. Aztán majd mi azt eldöntjük.
A cimeket már leirta