Sajnos nem küldték el e-mailben a kódokat mert érvénytelennek tartották a kiváltás célját szolgáló kódokat amik a könyvbe voltak .
Sajnos nem küldték el e-mailben a kódokat mert érvénytelennek tartották a kiváltás célját szolgáló kódokat amik a könyvbe voltak .
Mondjuk ami még külön érdekes hogyha beírom a bradygames linket amit megadtak egy primagames nevű honlapra dob. Szóval nemtudom lehet hogy frissítették a honlapot és már nem foglalkoznak ilyen kódbeváltással. Én erre gondoltam mert a válasz e-mailben is azt írták, hogy ez nem az ő hatáskörük. Már nem tudom mire gondojak
Utoljára módosítva: Dodo által : 2017-02-19 23:01
Utoljára módosítva: drlecter által : 2017-02-19 23:31
Hát kár . Azért köszönöm a segítséget . Még megkpróbálkozok a Square enixneki írni.
Sziasztok!
Nemrég végigjátszottam a játékot és szeretném benne megcsinálni az összes achievment-t. Az a probléma, hogy sajnos a multiplayer halott, így vannak achik, amiket nem tudok egyedül összehozni. Két személy kéne még kb. akikkel a multiplayeres achievmenteket is megtudnám csinálni. Esetleg ha valaki tudna rajtam segíteni, akkor írjon rám. Köszönöm szépen előre is!