Egy kis érdekesség az idei Steam Holiday Sale-ről: tegnap tök véletlenül megláttam a listámon, hogy az egyik játékról (AC Rouge) lement az akció, holott előtte világosan oda volt írva, hogy január 4-ig tart. Nézem, nem értem hogy is van ez, azután meglátom, hogy egy másik AC játékról is lement, viszont a harmadikról, ami a listámon van meg ugyanúgy ott van. Voltaképpen nem nagyon izgat ez, mert így is rengeteg lemaradásom van játékok terén, meg majd lesz az olcsóbb is, csak csodálkozok picit, hogy ilyet meg lehet tenni mindenfajta előjel nélkül? Mert pl mi van akkor, ha valaki szándékkal a Sale végén akarta volna megvenni, vagy egyszerűen csak az elején nem volt még pénze rá és várnia kellett pár napot. Fantasztikus hogy mit meg nem engedhet magán a ubisoft
Mindig mondtam, az a baj, hogy nincs egy hatályos szervezet, aki minket gamereket meg tudna védeni ilyen és más helyzetekben![]()
Steam leárazást kapott minden, ami Larával kapcsolatos: az egész TR és Lara Croft franchise - egy kivétel van, ez pedig a Rise of the Tomb Raider. Viszont minden más -75%-os áron megvásárolható, az akció pedig február 12-én ér véget.
http://store.steampowered.com/sale/tomb-raider/
Most olvastam a főoldalon a hírt.
Life is Strange GO
Ez eléggé elgondolkodtatott. Ha az eredeti szereplőgárdát használják, akkor nem tudom elképzelni, hogy az idő visszaforgatása, hogyan működne. (illetve döntéseket hogyan hozhatnál stb.)
Egyébiránt a Tomb Raider GO-tól félek kicsit. Szerintem pont azért sikeres a LC Go, mert a classic Larát használja. Valahogy nagyon nem szeretném, ha ebbe most a Reboot világát is belekevernék. Mondjuk az is lehet, még korai ezen gondolkodni.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy globálisan hogyan akarják megünnepelni a 20-ik évfordulót... remélem nem csalódok majd.
Ha nem csak egyszerűen lefoglalták a domaineket maguknak, és ebből mindből lesz valami, engem is nagyon érdekel, mit hoznak ki belőle. A Lara Croft GO nagyon jól működött a fejtörők és a klasszikus forma miatt, de az újragondolt szériát nagyon nehéz ilyen formában elképzelni, bár azért ott is van pár lehetőség az új felszerelésnek köszönhetően. Én is jobban örülnék, ha maradnának a jól bevált klasszikus formulánál.
A Life is Strange GO is érdekes lenne, ott aztán tényleg nem tudom, milyen formában adnák vissza a történetet. Az első résszel már játszottam korábban, az annyira nem győzött meg, de így, hogy túl vagyunk az ismerkedésen és a szokásos tini drámán, a második rész már sokkal jobb volt, a játékmenet is érdekesebbé vált, és valóban számíthat minden információ, amit begyűjthetsz. (Pont tegnap játszottam végig a 2. epizódot.) Jobban tetszik ez a rendszer, mint a Telltale játékaiban lévő döntések többsége, azok már annyira elvesztették a súlyukat, hogy aligha ráz meg. Azért még kíváncsi leszek a végére, olvastam róla hideget és meleget is, meglátjuk, mi sül ki belőle.![]()
Sziasztok!Valaki hallott már a Half-life játékról?
Nekem a Tomb Raider után ez a 2 játék amit nagyon szeretek
![]()
TR GO:
Kicsit gondolkodtam a dolgon...Nem biztos, hogy a reboot lenne. Hanem ténylegesen az első részt megcsinálják GO formájában. Ami nem is lenne rossz ötlet. (20-ik évfordulóra) Ha ez a helyzet, akkor meg azt kell mondanom, hogy köszönöm, nem.
Mármint a tizedik évfordulón már el lett lőve az első rész. Szeretnék valami mást.
Szerintem sokan vannak ezzel. Az is lehet, hogy elhamarkodom a dolgot, mint a Rise -al tettem.
LiS GO:
Tudnék mondani egyetlenegy okot, ami miatt, az sem biztos, hogy befejeznéd a játékot. (Én is majdnem így jártam.) De nem teszem.
Azt mondom neked, felejtsed el a véleményeket. Jókat is és a rosszakat is.
Miért?
Mert a végén - bármi is lesz- előbb utóbb gondolkodni fogsz, hogy te mit tennél abban a helyzetben. Plusz, ha bele tudod élni magad a történetbe... meg fogsz lepődni, mit fog kihozni belőled. (Itt arra gondolok, hogy a TR találkozón amennyire megismertelek, nem tűnsz egy érzéketlen embernek.)
Úgyhogy várom szeretettel a véleményed, tapasztalataid, gondolataid a játékról, ha befejezted.
Hallottam.
Amikor még ártatlan gyermek voltam, (Jó vicc : D )sokszor láttam, hogy apám játszik vele. A sztori érdekesnek tűnt -akkor- de nekem túl sok a lövöldözés benne.
Plusz nem vagyok oda 1st person view -ért. (azt nem tudom, hogy váltható e vagy sem, de szeretem látni, hogy kivel is játszok.)
Nekem meg pont a sok lövöldözés tetszett benneHát arra én is kiváncsi lennék mivel hogy oké a csaj aki vele van szépen meg van grafikálva de az ürgét sohasem látjuk :\ Kissé érdekes
![]()