Oldal: 26 / 241 ElsőElső ... 1624252627283676126 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 251 - 260 (2403) összesen

Téma: Off-topic

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Nekem is bejön normálisan

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

jol van na csak aze'rt csaltam mert ott ahol azt a nagy szornyet kiengette'k az emberek akkor a szorny fojton olt meg e's a fegyvereimbol is fogyott ki a loszer e's me'g e'letem se volt meg pe'nzem se hogy fegyvert tudjak csere'lni!!!
    e's ma'r nem volt ma's va'laszta'som mint hogy csala'st haszna'ljak
    e's tudom hogy csak akkor kellet volna haszna'ljam de nem kapcsoltam ki e's igy ezzel vittem ve'gig na elne'ze'st bocsa'nat
    "Need doctor bad..."

Ereklyevadász Cindy logója
    Hely
    Dunaharaszti
    Üzenetek
    323

Alapbeállítás

Nekem mind1 Te ****tad el a játék élményt nem mi ^^''
    Ne tudd meg hányszor kerültem elösször olyan helyzetbe, hogy kifogyott a lőszerem meg minden, de mégse használtam csalásokat^^''(habár azt se értem easyn meg normalon hogyan lehet így el****ni a pénzt meg a töltényt..)
    Amúgy meg ahol kiengedik a szörnyet az még nagyon az elején van.. Szerintem 1szerüen lusta voltál tisztességesen ki vinni...(Esetleg csak azért játszottad ki ilyengyorsan mert sokan ajánlották és csak fényezni akartad magad hogy jaj én már rég ki vittem azt 100%-ason és tök könnyen ment stb.. Ne legyen igazam )

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Cindy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem mind1 Te ****tad el a játék élményt nem mi ^^''
    Ne tudd meg hányszor kerültem elösször olyan helyzetbe, hogy kifogyott a lőszerem meg minden, de mégse használtam csalásokat^^''(habár azt se értem easyn meg normalon hogyan lehet így el****ni a pénzt meg a töltényt..)
    Amúgy meg ahol kiengedik a szörnyet az még nagyon az elején van.. Szerintem 1szerüen lusta voltál tisztességesen ki vinni...(Esetleg csak azért játszottad ki ilyengyorsan mert sokan ajánlották és csak fényezni akartad magad hogy jaj én már rég ki vittem azt 100%-ason és tök könnyen ment stb.. Ne legyen igazam )
    nekem is ez a véleményem....Én is Kerültem már olyan helyzetbe Resi4-ben, hogy nagyon nehezen tudtam tovább jutni, meg a Resi5-ben is az utolsó előtti (asszem) bossban wesker előtt mikor jön az a dagadt nigger csávó na ott abszolút nem volt semmi töltényem ott meg pénzel semmit sem érsz mert hiába veszel új fegyvert egyből kifogy a golyó nem elég arra hogy megölj egy boss-t vele, de mégis megoldottam vhogy csalás nélkül

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

én az iagazat megvallva amikor rájöttem, hogy limitált a Fegyver lőszere, és a késsel nem lehet harcolni, tökre beparáztam!!
    aztááán.... arra is rájöttem, hogy kb. minden négyzetméteren van lőszer. O.o
    na és nekem egyszer sem fogyott el semmim, igaz, én nem egy nap alatt jástzottam ki.
    (és nem rohantam keresztül mindenen, mint a vak, csak azért, hogy gyorsan befejezzem és - esetleg -megnézzek a játék végén egy érdekes ellenséget (Regenerátor)
    (és nem is 4 nap alatt toltam ki, sőt! nem is egy hónap alatt!!!!)
    .
    YzaaA-nak nem volt ideje. mondta, mennyi vizsgája van.
    ezt nagyon is megértem, hiszen ugye első a tanulás.
    de kéremszépen, ha tudod, hogy most nincs időd játszani, vagy csak nagyon kicsi, akkor legközelebb ne ronts el egy ilyen nagyszerű játékot. (azaz a játékélményedet.) ha nincs időd komolyabban játszani, akkor játssz újra egy régi játékot. aztán ha lesz időd, akkor kezdj bele egy másik, ismeretlen játékba.
    mert másodszorra - akár csalással, akár nélküle játszol - hidd el, NEM lesz ugyanaz. az élmény, az izgalom, a félelem (mivel horror játék), nem lesz ugyanaz, mert mindig tudod, mi jön. (na jó, a Resi4 ebből a szempotból kivételes, mert nagyon hosszú, így lehet, hogy 1-2 helyet nem tudsz előre megjósolni.... de a többi...)
    sajnálom YzaaA, ezt most elrontottad, de sebaj, úgyis tanulál belőle, ha majd a TR9 idején is "vizsgáid" lesznek, akkor ott már csak nem fogsz így tenni.
    Ja! és még valami: nem szeretném, ha ezt kioktatásnak vennéd, mert én nem vagyok se apád, se anyád, nincs jogom ahhoz, hogy így megmondjam neked, mi a "tuti".
    vedd ezt egy baráti, "kacsás" jótanácsnak, mert hidd el, a csalás olyan, mint pl. a drog. (na ilyen hasonlítot is csak én tudok X.x ugye - normális helyzetben - a drogot csak gyógyászíti célból alkalmazzák. (ebben a helyzetben csak akkor, ha MENTHETLENÜL elakadsz, de utána azonnal kikapcs!) ha valaki rászokika csalásra, tényleg nehezen lehet leszokni.
    egyszer én is rászoktam. a The Sims 2 esetében. csak aztán egy szép napon azon kaptam magam, hogy nincs értelme a játéknak: mindenen megvan, a lehető legdrágább cuccok; azaz semmi játékélmény nem volt. (nem volt hová fejlődni)
    _______
    TE JÓSÁGOS ATYA...... na, még jó, hogy ez az Off-topic. még jó. x'DDD
    Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-03-25 18:56
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Ha vizsgái vannak akkor minek játszik ?
    Na meg ha kis időd is van rá akkor is minek kell csalást használni ? attól még igaz hogy lassan de akkor is ki lehet játszani
    --------------
    De várom már a Hétfőt végre kiderül, hogy felvettek-e a suliba vagy nem
    ......................

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

A szörnynél ahol elkezdtél csalást használni, na ott megmondom neked, rendesen beparáztam, hogy én ezt egy alap pisztollyal hogy fogom megcsinálni. (töltényem az volt, de csak ebben a fegyveremben + first aidem sem volt) Aztán érdekes módon elsőre sikerült. Ja igen, megjegyzem, Easy fokozaton volt. (minden játékot a legkönnyebben kezdek, ha tetszik, akkor később nehezebben, így lesz pl. a Resi 4 is)

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

am petya az aláirásodban a katis oldal a te oldalad ?

Alapbeállítás

Igen-igen,Én csinálom.
    A célom az vele,hogy azok az emberek,akik eddig nem ismerték,de blogoznak,az oldalamat megnézve megismerhessék Katit,és a hivatalos oldalaira és ellátogassanak.
    Úgy éreztem,mivel nagy Kati rajongó vagyok,kicsit "kampányolok",hogy Katinak még több rajongója legyen.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

helyes Petya, én is így teszek a HYDROPHOBIÁval.
    mert hogy a "Medve sajt" reklámjából idézzek: "Amit a legjobban szeretünk, azt a legjobb megosztani..."
    Spoiler!
    Anything could happen
    And it will

Oldal: 26 / 241 ElsőElső ... 1624252627283676126 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •