És ha drága Kamillánk lenne? Szép, kondi megvan, jó hangja van, brit, és csak van némi tapasztalata Lara ügyben
^ Bárkit, csak őt ne. Így is igyekszem kitörölni az agyamból.
Szintén. xD Hangnak még elviselem, amikor nem Sam után visítozik, de ebből inkább hagyják ki...
(Kristen... na Lara ennél egy fokkal jobb, ezt azért nem érdemli meg )
Jaj de irigyek vagytok!
Utánanéztem neki, a mellmutogatáson kívül "nagy" színészi szerepe nem volt, szóval tényleg hanyagolható - Kristen S.-ra egyáltalán hogy lehet gondolni, mint színésznő? O.o
Viszont azt hiszem bármilyen döntés is születne, úgyis lenne olyan, akinek nem tetszene
De akkor ki?
Voltak előttem jó felvetések, például az animációs film, a mostanában készült hasonló alkotások egytől egyig nagyon bejöttek, Resident Evil: Degeneration és Damnation (a második még jobb lett!), valamint Starship Troopers: Invasion, úgyhogy Larával is biztos jól sikerülne egy ilyen film. A színésznő témában pedig hát elfogult vagyok, Jolie kisasszony lenne a legjobb, de abban is igazatok van, hogy már kinőtte a szerepét, így ha mást kellene találni helyette azt mondanám lehete: Ashley Greene (Twilight-ban volt, de hosszú hajjal már nem emlékeztet ottani szerepére), Odette Annable (ő lenne a legjobb szerintem , valamint Camilla Belle (mert ő nagy kedvencem).
Lássuk őket!
Ő Ashley Greene
Ő Odette Annable
Ő pedig Camilla Belle.
Szerintetek ki lenne a legjobb a szerepre?
Az utóbbi pár kommentet átraktam inkább ide az Angelina Jolie-s témából.
Osztozom a véleményeden Odette tényleg olyan Larás, jól néz ki, a kondi is megvan azért, szerintem megfelelne a szerepre
És ja, simán mehetne egy DC-s film, nálam a Damnation elvitte a palmát, szerintem sokkal jobban sikerült, mint az elödje.
Szóval simán lenne egy TR DC-s filmnek is kapása Persze ha jól megcsinálják.
"Need doctor bad..."
Szerintem Angelina Jolie lenne a legjobb. Azért,mert ő volt az első filmben is.. Számomra mindig is ő lesz a legjobb Lara Croft. De ha választani kéne a nem régen felsoroltak közül akkor Ashley Greene vagy Odette Annable.
Igen, Odette Annable-nek jó arca van hozzá.