Lehet, hogy csak számok, de néha még azok is sokat nyomnak a latban. Biztos jó lesz, még ha sokat használod is, még akkor is ki kellene bírnia 2-3 évet, vagy még többet is.
Szépnek szép a grafika, ne érts félre, csak nem valósághű. Inkább a cryengine 2-3 grafikájához hasonlít.
Nekem az a baj, hogy nagyon hamar meg kellene vennem, mert nem én egyedül használom a gépet csak, hanem a szülők is. Bár meg lehet lenni szerintem youtube, winamp meg gomplayer nélkül is. De kérni meg nővéremtől meg nagynénémtől nem akarok, mert az számomra szégyen lenne... :S Játszani meg most úgy is telefonon játszom, mert az alapvető alkalmazásokat még elviszi. PSX emulátoron viszem most a TR-eket, meg super nintendo-n most kivittem a Super Mario RPG Legend of The Seven Stars-t, ami még így 15. végigjátszásra is teljes élményt nyújt. Azelőtt meg nintendo64 emun vittem ki a Zelda Ocarina of Time-ot, aminek a Master Quest-jét vittem ki majdnem a végéig tavaly, csak olyan nehéz volt, hogy a final boss előtt feladtam... De a sima is alsóhangon összefüggően 1-2 hetet vesz igénybe, mert 3 hónapig játszottam napi 2-3 óra játékidővel, aztán úgy vittem ki. Meg most plants vs zombies2-ztem, de kivittem az új update-et is, így meguntam, most meg várok a minecraft pocket edition 0.9.0-ás buildjára, ami talán jövőhéten jön ki. Meg van a 0.9.0 build 4, de tiszta bugos... De attól nem rossz, tetszenek az új fejlesztések és blockok. Csak olyan nehéz jó appot találni androidra, hogy borzalom... :S Angry birds-től meg már herótom van. XD