Idézet drlecter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Köszi, igen, elvileg hamarosan érkezik... szerencsére még bőven a garanciában voltam, bár úgy vagyok vele, hogy ráfizetek többet, de akkor egy normális legyen (nem mintha a korábbi nem lett volna az).
Na lehet cserélni, ha még gyártják még azt a típust, vagy az alaplapba bele lehet tenni, stb... okosan kitalálják
Még akkor az a jobbik eset, ha volt rá még garanciád, csak nehogy megint valami baj legyen vele... :S
Szétnéztem mindenhol, még ebay-en is, de semmit nem leltem.. Így most ilyenre gyűjtök:http://www.hardwaredepo.hu/?1854,hp-...asznalt-laptop Használtan nem olyan húzós, mint újonnan, plusz egy 10-esért eredeti win7-et is kapok hozzá, de a telepítőlemezt azt elkérem, ha már fizetek érte. XD Olyan laptopot kerestem direkt, ami nem integrál videó kártyás, mert így legalább menni fog rajta minden, még a TR2013 is talán. Csak most vettem egy majdnem teljes TRON kollekciót (a két film meg az Evolution játék, ami integrált kártyákat nem támogat...) Media Markt-ból tök jó áron, aztán ha már tönkrement a hangkártya, akkor annyit megérdemel, hogy új laptopot vegyek saját zsebből majd.