Nem rossz.
Ma este TRS cshet?? Egyet dumáljunk![]()
"Need doctor bad..."
Vagy kettőt YzaaA!
Mikor gondoltad?![]()
Volenti Nihil Difficile
maaaaa
"Need doctor bad..."
Na, meg volt ma a matek érettségi... De nehéz volt... Remélem, hogy meg lesz a kettes, vagy pedig mehetek szóbelizni. Utálom a matekot, ha vége lesz, utána többé nem matekozok, nem fogok koordináta geommetriázni és geommetriázni, logaritmusozni, csak összeadni, kivonni, szorozni, osztani, átlagot számolni, kombinatorikázni és kész. Holnap holnapután már lájtosabb lesz egy fokkal.A tegnapi magyar tök könnyű volt.
Jövőhéten meg informatika érettségi, gyere!
Kinek milyen élménye van az érettségivel kapcsolatban?
Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
Grat, remélem, jó lesz, sok sikert a többihez is
Amikor én érettségiztem, a kémia volt nagyon nehéz. Hiába jártam még fakultáció mellett különórákra is, ahhoz képest elég gyatra lett, mondjuk előtte nem tudtam aludni. A matek eleve nehezebb volt nekünk, kb. minden évben tanárváltás volt, senki se tudta, mit tudunk és mit nem, senkinek nem lett 5-ös érettségije matekból (én 2%-kal csúsztam le róla >.<).
A szóbeli vizsgáktól meg nagyon szoktam félni, de végül jobb volt, mint az írásbeli, nagyon rendes tanáraink voltak, szóval egyáltalán nem volt vészes.
2%-al csúsztál le az ötösről?! Részvétem rossz lehetett, de azért így is jó eredmény
.
Én múlt évben érettségiztem akkor is nehéz volt. Az info és a föci a legkönnyebb a szóbeli meg nem nehéz
De mondjuk nem is volt nehéz se nem könnyű így visszagondolva.
Utoljára módosítva: Caroline által : 2014-05-06 17:31
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
Én sose érettségiztem
Csak egy szakmunkásom van. De az jó volt, amikor a gyakorlati vizsgán mindenki jött-ment-sündörgött előttem, a sütő a terem másik oldalában volt, és nem tudtam odamenni időben... "kissé" megfeketedett a piskótám, szerencsére volt pár cukrász haverom...
2%? Pfff
Sok sikert mindenkinek, aki most vizsgázik!![]()
![]()