Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
De lehet, hogy hagyni kéne pihenni.........Eddig semmi baja...Bár ha belegondolsz, ha kikapcsolod akkor is pihen mivel akkor sem csinál semmit nem értem minek kéne 15 percig a Dashen hagyni, de azért a biztonság kedvéért kérdezz meg másokat is mondjuk Robbie-t ő ért az ilyesmihez
15 perc lehet sok de nemárt 5-8 percet állva hagyni hogy vissza menjen, nehogy benne ragadjon a nagyon meleg hőmérséklet

Idézet Cindy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Még azt is megfontoltam hogy lecserélem ps3-at 1 kinect-es boxra... csak félek a 3 ledtől ugyhogy inkább hanyagolom..( karját azért még rühellem xP)
Egyébként amennyire furcsa lesz ez tőlem olvasni mert nem szimpatizálok az x360al 3LEDess balhém után, de ha kifog menni és tényleg olcsó lesz befogok 1et szerezni egypár bepótolni valóra.

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hehe,a jó öreg Ps-t régen tudjátok mennyi idő keresztül csépeltem? A nagybátyám Ps1-ét,az még nem slim verzió volt,hanem a sima. Volt hogy 6 órán keresztül nyüstöltem folyamatosan (ez még kisebb koromba volt),és a mai napig működik a gép! És nem pihentettem,kikapcsoltam,oszt szevasz. A scart kábele van egy kicsit megtörve,de az cserélhető.
Van benne valami mmint hogy az idős gépek legyen az telefon,konzol stb.. jobban bírják mint a mostaniak..XD
-Van nálunk lassan 10 évét taposó telefon,sz.gép mind2 működik szervizét még nem is látott!