Szerintem ő volt a legjobb választás Lara Croft szerepére, bárcsak lenne egy harmadik rész is vele!![]()
Szerintem ő volt a legjobb választás Lara Croft szerepére, bárcsak lenne egy harmadik rész is vele!![]()
Ha lenne is vele, igencsak vissza kellene szednie az izomzatát....
Nekem Angelina nélkül soha nem lesz egy új TR film sem az igazi... Számomra ő a tökéletesség, aki arra született, hogy eljátssza Lara Croft szerepét...(Na jó, ez most nagyon hülyén hangzott...
) Magasra tette a mércét, lesz dolga annak, aki a nyomába fog lépni...
Spoiler!
![]()
Hát én egy véleményen vagyok Rolival...![]()
Pedig ahogy nekem rémlik, elsőre mindenkinek baja volt Angelinával (no nem a kinézetével), hogy túlzottan angelinássá tette Larát, és nem olyan kimért, mint amilyet elvárnánk egy brit arisztokratától... pl leginkább ott, amikor becipelte a szétlőtt robotot Bryce-hoz, oszt azok a szemöldökvonogatások, vagy amikor feltette a lábát a székre az aukción.
Amúgy ha új színésznő kell, Emma Watsonra szavazok.
Én is, szerintem még mindíg ö a legalkalmasabb a feladatra♥
"Need doctor bad..."
Nekem az pont tetszett, az egyik TR4-es cutscene-re emlékeztet, amikor Lara Jean Yves-nél tesz látogatást..
Én meg azt nem értem, miért akarják ennyien Emma Watsont. Nem akarom, hogy bármikor, amikor Larát látom a TR filmben Hermione jusson eszembe.![]()
A "lábfeltevős" rész tök jó volt
Viszont ne Emma Watson, inkább drága Jolánunk![]()