Szerintem ő volt a legjobb választás Lara Croft szerepére, bárcsak lenne egy harmadik rész is vele!
Szerintem ő volt a legjobb választás Lara Croft szerepére, bárcsak lenne egy harmadik rész is vele!
Ha lenne is vele, igencsak vissza kellene szednie az izomzatát....
Nekem Angelina nélkül soha nem lesz egy új TR film sem az igazi... Számomra ő a tökéletesség, aki arra született, hogy eljátssza Lara Croft szerepét... (Na jó, ez most nagyon hülyén hangzott... ) Magasra tette a mércét, lesz dolga annak, aki a nyomába fog lépni...
Spoiler!
Hát én egy véleményen vagyok Rolival...
Pedig ahogy nekem rémlik, elsőre mindenkinek baja volt Angelinával (no nem a kinézetével), hogy túlzottan angelinássá tette Larát, és nem olyan kimért, mint amilyet elvárnánk egy brit arisztokratától... pl leginkább ott, amikor becipelte a szétlőtt robotot Bryce-hoz, oszt azok a szemöldökvonogatások, vagy amikor feltette a lábát a székre az aukción.
Amúgy ha új színésznő kell, Emma Watsonra szavazok.
Én is, szerintem még mindíg ö a legalkalmasabb a feladatra ♥
"Need doctor bad..."
Nekem az pont tetszett, az egyik TR4-es cutscene-re emlékeztet, amikor Lara Jean Yves-nél tesz látogatást..
Én meg azt nem értem, miért akarják ennyien Emma Watsont. Nem akarom, hogy bármikor, amikor Larát látom a TR filmben Hermione jusson eszembe.
A "lábfeltevős" rész tök jó volt
Viszont ne Emma Watson, inkább drága Jolánunk