Hát hellooow!![]()
Héllow Michele rég beszéltünkCrash-el gondolkoztunk is hogy rád írunk, de aztán az is abba maradt xD
![]()
"Need doctor bad..."
Én is örülök, hogy itt lehetek
Am, mivel ez a saját topicom, ezért posztolok egy képet, amin nem tudjuk hogy, de rohadt jól teljesítettünk No Mercy-be
egész kellemesen ért a meglepetés minket is
Plussz Kacsa én neki fogtam az Amnesia-A Machine for Pigs-nek vidibe, és egész jó, néhol úgy megfosatott a szörnyxD
Am te hun vagy benne?S h tetszik, mert nekem bejön csak zavar, hogy sok tárgyat nem lehet megfogni:|
"Need doctor bad..."
Mizu?
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
Áh nem zúg semmi épp próbálom a történetet helyre iggazítani picit, majd lenne egy kis segítségre is szükségem helyesírási hibák kutatására meg h rendben van-e a szerkesztgetéssel megköszönném
Ja és am semmi különös elvok a saját világomban és megpróbálom jól kezelni és veled Caro?![]()
"Need doctor bad..."
Szia, hát velem sincs sokminden. Dolgozok a samsungban és az érettségim is meglett.
számíthatsz rámna meg kockulok a gépen
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
Fhu azt megköszónném ígyis semmi idöm nincsen még így hétvégén is meg vagyok töve házikkal nm gondoltam volna hogy a 11-ik ennyire fárasztó lesz szinte minden nap hulla vagyok nem nagyon tudok a szövegre odafigyelni szal elkélne a segítség
Most kitalálták a tanárok h állítsunk össze egy portofolíót(amikben a mult évi leckéket írjuk) hogy aztán amikor érettségire elö kell kapni legyenek meg és könnyen gyorsan át lehet ismételni. Jó ezzel nincs semmi probléma csak sok idöt vesz igénybe, de majd ennek is eljön az ideje, inkább nm panaszkodom tovább
Most nehéz évem lesz de megprobálok aktív maradni![]()
"Need doctor bad..."