Na, már én is elkezdtem egyet. Nem bírtam kiBár az én történetem nem is igazán a kalandról fog szólni. Hanem inkább arról, hogy mi lett Larával egyiptom után. Nem a rendes történetet dolgozza fel (egyáltalán elmondják mi lett Larával ezek után???), hanem egy külön szál (inkább az én elképzelésem), amibe berakok felfedezést is, de nem ezen lesz a hangsúly... hanem hogy hogyan kerül vissza ismét a Croft Manorba. Mert hát ez nem lesz olyan egyszerű... szóval dolgozok a történeten, fogalmam nincs mennyire lesz hosszú, de majd ha eljön az idő, berakok néhány fejezetet, vagy szövegrészletet
![]()

Bár az én történetem nem is igazán a kalandról fog szólni. Hanem inkább arról, hogy mi lett Larával egyiptom után. Nem a rendes történetet dolgozza fel (egyáltalán elmondják mi lett Larával ezek után???), hanem egy külön szál (inkább az én elképzelésem), amibe berakok felfedezést is, de nem ezen lesz a hangsúly... hanem hogy hogyan kerül vissza ismét a Croft Manorba. Mert hát ez nem lesz olyan egyszerű... szóval dolgozok a történeten, fogalmam nincs mennyire lesz hosszú, de majd ha eljön az idő, berakok néhány fejezetet, vagy szövegrészletet
Válaszol idézettel