Így tudtam kioperálni legjobb minőségbe (egyébként 640x480 az eredeti kép), remélem hogy megteszi.
Így tudtam kioperálni legjobb minőségbe (egyébként 640x480 az eredeti kép), remélem hogy megteszi.
PC-n sajna kimaradtak, PSX-en vannak csak töltőképernyők.
Nagyon köszönöm ^^ Ez szuper minőség számomra és egyedül nem is tudtam volna így kinyerni, mert nincs meg psx-en a TR2... Csak a 3, de azt elhagytam a géppel együtt a sok költözés közben Szóval most megy a
1998-ban vittem végig utoljára és most 2013-ban 5 nap alatt. Nagyon jó rész. nekem a tibeti előhegység tetszik a legjobban.A tomb raiderelk közül még az első és az ötödik részt játszottam életemben végig. Nekem a legendtől kezdve nem tetszik egyik tomb raider se. Ja meg még a golden maskot is végigvittem.
5 nap alatt? Tudsz valamit. Én is most játszom újra, persze időm nem engedi hogy napi 48 órát játsszak vele.
Vasárnap megint elkezdtem ezt a részt. ma szerda van és már a xian templománál vagyok. ja és nem játszottam egyfolytába. egy secret hiányzik eddig.
Sziasztok! megvan nekem a tomb raider első öt része és mindegyik résznél az fmv videóknál csak a hang megy de a kép az áll. Tudja valaki hogy mi lehet a gond? Eredeti windows 7 home premiumot használok.
A TR4-5-nél is ez a gond?
Mert a TR1-2-3 és a TR4-5 is különböző FMV formátumot használ.