te, én úgy döntöttem, hogy berakom magamnak a Regenerátorok zenéjét ébresztőnek reggelre. úgy legalább fel is ébredek csak anyám akkor úgyis a fürdőben készülődik, szal nem leszek egyedül, és akkor elvlieg félni se fogok
te, én úgy döntöttem, hogy berakom magamnak a Regenerátorok zenéjét ébresztőnek reggelre. úgy legalább fel is ébredek csak anyám akkor úgyis a fürdőben készülődik, szal nem leszek egyedül, és akkor elvlieg félni se fogok
Anything could happen
And it will
müvészi
(a francba a 10 karival!!)
"Need doctor bad..."
amm Kacsa a Resi4-ben ott ahol mutatja a 3-as gonbot és alatta irja hogy sprint akkor mit kell nyomni??
"Need doctor bad..."
ahh.... a hülye gombok a PC-verzióban.
akkor ezt másold be egy jegyzettömbbe, és tanuld meg. (nem te vagy a hibás, a készítők, hogy normálisan nem tudták átrakni PC-re a játékot.)
akkor: a Resi4 PC-s verziójában a nyilak és a WASD mellett a
5 BAL SHIFT (KÉS), az
3 ENTER (Akciógob)
6 JOBB SHIFT (Célzás gomb, amivel Leon céloz a fegyverével)
1 JOBB CTRL (amivel újratölt, és megszakítja a tevékenyéségét, és ha a W melett nyomod, akkor fut, ha a S mellett, akkor megfordul)
4 I betű, ami az eszköztárat jelenti.
2 F betű, később Ashley-nek lehet vele mondani, hogy ÁLLJJ vagy KÖVESS. (ha kiszabadítod, de szólok, számos alkalommal újra elrabolják szerencsétlent xD)
elég bonyolult. a vastagon szedett betűk a játékban a számokat jelzik, amik a képernyő alján megjelennek.
én ezeket magamtól tanultam meg -.-
Anything could happen
And it will
köszi
"Need doctor bad..."
ja, és vannak úgynevezett REFLEX GOMBOK is, amik akkor jelennek meg, amikor ki kell kerülnöd a HALÁLT. (lol)
ezek a gombok ezek:
- ha két hosszúkás gombot látsz, akkor az a kettő az 5 és a 6. azaz le kell nyomod a BAL SHIFTET és a JOBB SHIFTET.
- illetve van még a két kerek gomb egymás alatt, a 3 és 1. ilyenkor az ENTERt és a JOBB CTRL-t kell lenyomod.
- ez a kettő REFLEX GOMB van. és ezeket mentsd le a gépedre egy jegyzettömbbe vagy írd ki egy papírra, mert később NAGYON sok bosszúságot elkerülsz ezzel.
Sok sikert a Resi4-hez, egy olyan nagyszerű, és hosszú, no meg egyben rémes kaland előtt vagy, amit el sem tudsz képzelni.
Anything could happen
And it will
igen na és hogy kell a játékbol kilépni????
"Need doctor bad..."
xD lenyomod az ALT+F4-et és akkkor kapsz egy oylan ablakot, hogy "Exit Game?" és ott leokézod.
vagy ha nagyon fair akarsz lenni, akkor ESC gomb, Game Reset, és a Főmenüben Exit.
beküldesz egy képet az Inventorydból? az enyém így néz ki:
hozzáteszem, hogy 3x kijátszottam xD
és minden felesleges dolgot (lőszer, gránátok) eladok a Mercsinek
Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-03-15 21:16
Anything could happen
And it will