Igen, a duplamagos és többgigás amivel tuti menni fog. Legutoljára az Underworld miatt vettem új gépet és bár pc párti vagyok, ezt a Tomb Raider-t kipróbálnám Xbox-on és PS-en is.![]()
Igen, a duplamagos és többgigás amivel tuti menni fog. Legutoljára az Underworld miatt vettem új gépet és bár pc párti vagyok, ezt a Tomb Raider-t kipróbálnám Xbox-on és PS-en is.![]()
Ha minden jól megy,akkor én is PS2-őn fogom játszani.Mert tervezem,hogy veszek egy PS2-őt egy ismerősömtől.
Már alig várom,hogy megjelenjen és LECSAPOK rá!!!
![]()
Okosabb dolog lenne PS3-at venni, hiszen mivel meg fog jelenni a PS4, kivonják a forgalomból a 2-t és nem tudsz semmit se venni hozzá majd...
Ok.Köszi,hogy szóltál. Én ezt nem tudtam,mert PC-én játszom.
PS2re nemfog megjelenni csak PC, PS3, XBOX 360.
Xbox-on kipróbálnám, de sem Xbox-om, sem pénzem hogy vegyek Xbox-ot, szóval marad a PC platform, de szerintem PC-n sem lehet sokkal rosszabb mint PS-en, vagy Xbox-on![]()
Úristen megvann életem első HTML kódja!!DD
Spoiler!
Utoljára módosítva: Rumplestillskin által : 2013-03-16 16:55
Remastereltem az E3-as TR trailert, 5.1-be + 4K-ba..Leteszteltem 5.1-es hangfallal..D fúú nagyon jóó
D Amikor bemutatja a hajót, akkor a háttérba van az a tengerparti madár hang.. meg amikor beköti a sebét, és utána "ordít" az vízhangzik.
![]()
(am több mint 600MB lett
)
Utoljára módosítva: Rumplestillskin által : 2013-03-23 11:33
Jeeeeeee végre tudok én is weblapot szerkeztenibár még csak html nézetben most gyakorlom
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)