Oldal: 63 / 82 ElsőElső ... 1353616263646573 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 621 - 630 (815) összesen

Téma: PC-s topic

Sírrabló tom croft logója
    Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

igen, és az eredmény ----->

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Ezeket a blablabla megoldásokat dobta ki rá:

Kód:
     Oka:

A probléma az alábbi feltételek egyikének teljesülése esetén léphet fel:

A Windows Installer-csomag telepítéséhez választott célmappa titkosított.
        A Windows Installer-csomag telepítéséhez választott célmappa egy olyan meghajtón található, amelyet a rendszer helyettesítő meghajtóként ér el.
        A SYSTEM fiók nem rendelkezik teljes hozzáféréssel a Windows Installer-csomag telepítési mappájához (a Windows Installer szolgáltatás a SYSTEM fiók használatával telepíti a szoftvereket).

Megoldás:

A probléma elhárításához kövesse az alábbi módszerek közül a probléma okának megfelelőt:

A csomag titkosítatlan mappába történő telepítése
        Ezt a módszert abban az esetben alkalmazza, ha a hibát az okozza, hogy a Windows Installer-csomagot egy titkosított mappába kísérelte meg telepíteni.
        A csomag telepítése egy nem helyettesítő meghajtóként elért meghajtóra
        Ezt a módszert abban az esetben alkalmazza, ha a hibát az okozza, hogy a Windows Installer-csomag telepítéséhez választott célmappa egy helyettesítő meghajtóként elért meghajtón található.
        Teljes hozzáférés engedély biztosítása a SYSTEM fióknak (Windows 2000 és Windows XP esetén)
        Ezt a módszert abban az esetben alkalmazza, ha a hibát az okozza, hogy a SYSTEM fiók nem rendelkezik teljes hozzáféréssel a Windows Installer-csomag telepítési mappájához.

A Teljes hozzáférés engedély SYSTEM fióknak történő biztosításához kövesse az alábbi lépéseket:
            Kattintson duplán a Windows-asztalon található Sajátgép ikonra. Ekkor megnyílik a Sajátgép ablak.
            Kattintson jobb gombbal arra a meghajtóra, amelyre telepíteni kívánja a Windows Installer-csomagot, majd válassza a Tulajdonságok parancsot.
            Kattintson a Biztonság fülre.
            A Biztonság lapon hajtsa végre az alábbiakat:
                Microsoft Windows 2000 rendszer esetén győződjön meg arról, hogy a Név mező tartalmazza a SYSTEM felhasználói fiókot.
                Microsoft Windows XP rendszer esetén győződjön meg arról, hogy a Csoport vagy felhasználó neve mező tartalmazza a SYSTEM felhasználói fiókot.
            Ha a SYSTEM felhasználói fiók nem található meg a mezőben, hajtsa végre az alábbi lépéseket a SYSTEM fiók hozzáadásához:
                Kattintson a Hozzáadás gombra. Ekkor megjelenik a Felhasználók vagy csoportok kiválasztása párbeszédpanel.
                Jelölje ki a Név mezőben a SYSTEM elemet, majd kattintson a Hozzáadás gombra.
                Kattintson az OK gombra.
            Az Engedélyek listában jelölje be a Teljes hozzáférés listaelem Engedélyezés oszlopban található jelölőnégyzetét, majd kattintson a Speciális gombra.
            Hajtsa végre az alábbiakat:
                Windows XP rendszer esetén a megjelenő párbeszédpanelen jelölje be a SYSTEM fiókhoz tartozó A gyermekobjektumokra érvényes (örökölhető) engedélyek lecserélése az itt megadott, gyermekobjektumokra érvényes engedélyekre jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra.
                Windows 2000 rendszer esetén a megjelenő párbeszédpanelen jelölje be a SYSTEM fiókhoz tartozó Engedélyek alaphelyzetbe állítása az összes gyermekobjektum esetén és az örökölhető engedélyek terjesztésének engedélyezése jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra.
            Megjegyzés: Ha megjelenik egy biztonsági figyelmeztetést tartalmazó párbeszédpanel, kattintson az Igen gombra.
            Várja meg, amíg az operációs rendszer valamennyi almappára alkalmazza a választott engedélyt.
            Futtassa ismét a Windows Installer-csomagot.
    Vagy lehet a registry-ket kellene törölni, mert lehet maradt valami az előző .NET-ből (ha már volt telepítve).

Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

és a registry-ket ol találom ??

Ereklyevadász Duduska logója
    Hely
    Kecskemét
    Üzenetek
    328

Alapbeállítás

Idézet tom croft eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    és a registry-ket ol találom ??
    Hali.
    Regedit-el szerkeszthető, de nem ajánlom, hogy töröld a registeri-t. :-(
    Esetelg valami regcleaner-rel töröld a .net-re vonatkozó bejegyzéseket.
    bár... én inkább a víruskeresődre gyanakodnék, hogy az nem enged turkálni bárkit csak úgy a rendszercuccok között.
    Lehet vírus is ..... ami letiltja a rendszerszintű hozzáférésed.
    Ez csak tipp.

Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

vírus irtóm még nincs .... :S vírus se lehet mert nem rég raktam újra és már az elején nem ment csak nem foglalkoztam vele mert nem tudtam h kell ahhoz a progihoz amit használni szoktam :S

szerk: felraktam az avast-ot futtattam egy ellenőrzést de semmi vírust nem talált megpróbáltam felrakni megint de most se jó -.-
    Utoljára módosítva: tom croft által : 2012-12-16 17:33

Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

nem találom a hangkártyám telepítőjét és a neten sem találtam normálisat pls help!
    hangkártyám:
    Eszköz leírása Típus
    Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI

alaplapom:
    Mező Érték
    Alaplap azonosítója 63-0701-000010-00101111-013007-945G$A0665000_BIOS DATE: 01/30/07 15:12:28 VER: 08.00.10

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Realtek HD Audio Driver-t szedd le, szerintem azzal menni kell.

Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

már próbáltam :/ -.- nem hiszem el hogy mindig van valami g**i ezzel fhuuuuujjjjjj

Ereklyevadász Duduska logója
    Hely
    Kecskemét
    Üzenetek
    328

Alapbeállítás

Idézet tom croft eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nem találom a hangkártyám telepítőjét és a neten sem találtam normálisat pls help!
    hangkártyám:
    Eszköz leírása Típus
    Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI

alaplapom:
    Mező Érték
    Alaplap azonosítója 63-0701-000010-00101111-013007-945G$A0665000_BIOS DATE: 01/30/07 15:12:28 VER: 08.00.10
    A fórum ahol javaslatokat találsz.
    De ki is linkelem.

http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false

Esetleg nézz szét itt.
    Az itt talált driverek nem hivatalosak, sufni cuccok, de néha ezerszer jobbak mint a gyári driverek.
    Ezeket lelkes amatőrök csinálják. Itt sokmindent megtalálhatsz régi és új alaplapokhoz, vagy hardware elemekhez.

Itt pl megtalálod a hd audiohoz szükséges régi hangkártya mixert is. :-)

http://majorgeeks.com/downloads35.html

Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

ezek sem használnak -.- nem értem -.- wháááááááá

Oldal: 63 / 82 ElsőElső ... 1353616263646573 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai