Sok sikert![]()
Sok sikert![]()
"Need doctor bad..."
Kb. mikorára várható majd? Ha szabad kérdeznem.![]()
Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
Wdavid,nagyon szép lett!
igazából amit akarnék mondani azt meg már mindenki elmondta...
sok sikert (főleg türelmet,meg időt) a továbbiakhoz
ezt sajnos nem tudom megmondanilehet h 1 év de lehet h több, nem sok kedvem van szerkeszteni, húzós a jelenlegi munka amit csinálok és ha hazajöttem csak ahhoz van kedvem h a haverokkal játszak
ahhoz h befejezzem ezt a projectet sokkal több odafigyelés kell mint amit most rá tudok fordítani, és azt meg nem szeretném, hogy elkapkodott legyen...
szóval a project nem azért tart ilyen sokáig, mert olyan nagyszabású terveim vannak vele, egyszerűen csak nincs kedvem szerkesztenisok volt az a 3 év szerkesztés egyhuzamban
![]()
Teljesen megértem![]()
Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
köszönöm a megértést![]()
sokat jelent, hogy ilyen hosszú késés után is érdeklődéssel várjátok a projectet
![]()
Most viccelsz wdavid??
Már alig várom!!Nagyon szép minden
Nem baj, ejsze lassacskán meg lessz a pálya![]()
"Need doctor bad..."
Mi történt a pályával?:O Ki fog jönni majd valamikor?:O Amúúgy a topicban van egy olyan hsz (wdavid hsz-a) ahol 2 képet osztott meg. Csak nálam van az egyik képen egy p*nisz? Oo (2012. 05. 06-án volt ez a hsz Oo)
Köszönjük, hogy szóltál - javítva.
Tinypic képeknél lenni szokott olyan, hogyha kitörölsz egy képet, akkor a link felszabadul és valaki más képe megy a helyére. Na de hogy pont ilyen ment :O