Oldal: 41 / 82 ElsőElső ... 31394041424351 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 401 - 410 (815) összesen

Téma: PC-s topic

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Őszintén? Azért, hogy az egész csládját elüldözze! Csak azért... Az a baj OBig, hogy ahogy öregszik, úgy egyre rosszabb és rosszabb... Nem lehet mit tenni ellene, erre csak az öngyilkosság a megoldás, semmi más... Ahogy Anyuval is bánik, meg ahogy Bogival is bánik, az elviselhetetlen már... Kín szenvedés az élet mellette.

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Ja és még valami srácok. Kicsit hackelni akarom a Sonic CD steames változatát zeneileg, csak a Data.rsdk fájlt nem tudom, hogy hogy kell kicsomagolni vagy mountolni... :S Segítséget szeretnék kérni hozzá akár pü.-ben is, mert unom az eredeti zenéjét a game-nek. A konzolos verziónál már megvan a zenei módosítás régről, csak ennél nem tudom, hogy hogy kéne, mivel tartalmazza az USA és a Japán verzió zenéit. Azokat akarom cserélni. Amúgy Steamről vettem meg, csak uncsi egy és ugyanazon zenével játszani rajta...
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2012-06-10 15:32

Alapbeállítás

Szerintem nem okos dolog Steam -es játékba belenyúlni, mert hátha VAC ban -nal jutalmaznak. Csak akkor csináld, ha meg vagy győződve róla, hogy szabad.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem nem okos dolog Steam -es játékba belenyúlni, mert hátha VAC ban -nal jutalmaznak. Csak akkor csináld, ha meg vagy győződve róla, hogy szabad.
    Értem, de ez a Steames játék is úgy van, hogy egy hacker a Sonic Cd-t úgy csinálta meg, hogy Tails-szel is játszhassunk, ráadásul a zenéken hosszabbított, kiválaszthatjuk az USA és Japán verzió zenéit, hosszabbak és szebbek az endingek. Csak a SEGA megvette a sráctól és kiadták újra pc-re ps3-ra, androidra stb.-re. Csak unom a zenéit már és nem tudom, hogy hogy kezdjek bele a dologba, amúgy nem derülne ki úgy sem. Ritkán használom a Steamet, ezer évben egyszer, mert nuku pénzem. Csak zenét akarok változtatni, már a régi Sega Cd-shez meg van oldva, csak az nem olyan, mint az új, annak a zenei hackemnek az a címe, hogy Selena Gomez Music In Sonic The Hedgehog CD. Nem publikus a dolog, annál csak az mp3-makat kellett kicserélni és ment, de fél évet szántam rá, hogy tökéletes legyen, konvertáltam a zenéket, cserélgettem a pálya szituációihoz illően. Pl: az első zónának a good future-ja az a TRA main theme, a bad future zenéje meg a TRU main theme-je, az első zóna a palm tree panic zone. Csak olyan progi kéne, ami meg tudja nyitni az .rsdk fajta fájlt, daemon tools kilőve, mert nem jó sehogyse hozzá... Előre is köszi a segítséget!

Sírrabló tom croft logója
    Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

én egy olyat szeretnék kérdezni hogy....
    venni akarok egy vidikártyát ...
    és az enyémbe van 3PCI és 1AGP bemenet...
    a régi videó kártyám az az AGP-be volt
    na és az a lényeg hogy jó nekem egy PCI os videokari vagy mindenféleképp AGP set kell vennem ?

Alapbeállítás

Értem. Sajnos amúgy nem tudom hogy kell megcsinálni ezt a hackelést, a CoD játékaimhoz vannak programok amivel lehet olyan módosításokat csinálni, amiért nem jár ban, de hogy Sonic játékkal mi a helyzet..

Idézet tom croft eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    én egy olyat szeretnék kérdezni hogy....
    venni akarok egy vidikártyát ...
    és az enyémbe van 3PCI és 1AGP bemenet...
    a régi videó kártyám az az AGP-be volt
    na és az a lényeg hogy jó nekem egy PCI os videokari vagy mindenféleképp AGP set kell vennem ?
    Hát ha van benne PCI bemenet, akkor vegyél PCI -set, bár.. Én ha jól emlékszem a mai kártyák PCI-E bementesek, tehát ha olyan karit veszel, ami PCI-E, akkor nem fog belemenni a PCI -s bemenetbe.
    Utoljára módosítva: Petya a Lara Fan által : 2012-06-11 17:27
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

rendben köszi remélhetőleg sikerülni fog

Archeológus Stranger logója
    Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

De most PCI vagy PCI-e? Mert nem mindegy. PCI-s videokártyák csak régen voltak. Utána jöttek az AGP-sek és most van a PCI-E.
    youtube.com/ScureHD

Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

Idézet Stranger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De most PCI vagy PCI-e? Mert nem mindegy. PCI-s videokártyák csak régen voltak. Utána jöttek az AGP-sek és most van a PCI-E.
    Sima PCI
    de úgy döntöttem hogy alaplapot is cserélek
    mert az AGP-s nagyon drága O.o
    egy Nvidia 9800GT 512 MB elég játékokra ?
    Utoljára módosítva: tom croft által : 2012-06-12 18:30

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet tom croft eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    egy Nvidia 9800GT 512 MB elég játékokra ?
    jó lesz az.
    Anything could happen
    And it will

Oldal: 41 / 82 ElsőElső ... 31394041424351 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •