Ettől én is mert a TR4 is ezért nem tetszett![]()
Ettől én is mert a TR4 is ezért nem tetszett![]()
Énnekem az MEben pont azok a részek hiányoztak, amikor zsaruktól MENTESEN, sokáig mehetsz a háztetőkön. És ne sokat menj az utcákon. Mert ha belegondolsz, akkor nem is olyan monoton ez a házetőn ugrálás.
És ha jól értelmeztem, régen, amikor Kate nem került bajba, azelőtt a Futárok egész nyugiban dolgozgattak, elkerülték a zsarukat, és ha mégis találkoztak velük, nem idegesedtek fel ilyen hamar. és nem találkoztak minden nap golyószóró madarakkal sem.
Anything could happen
And it will
Igen igen ez igaz, imádok csak úgy szétnézni ugrabugrálni xD csak amikor jönnek a zsaruk akkor vége
ME 2ben valószínűleg csak menekülnénk a zsaruk elől hogy letisztázódjon minden.
Egy multit vagy coopot eltudnék képzelni egymás ellen versenyezve stb...
a menekülős részeket viszont NAGYON szeretem. csak az a gond, hogy legtöbbször Faithnek be kell másznia a bajba, kénytelen rá (pedig ahogy észrevettem, nem nagyon akar), de különben nem lenne képes megmenteni a Katit.
több menekülős rész kell, kb. a játék fele legyen menekülés, a másik fele meg szabadon nézelődés.harc nem is kell bele :P sose szerettem harcolni nagyon egyik gameben se (kivéve Resi4
ott nagyon jó) TRben se nagyon. inkább felfedezni. csakhát a TR-ben olyan jó egyensúly van a felfedezés és a harc között.... (pláne a klasszikusokban. de sztem a NextGen-ekben is. kivéve a Legendet, met ott TÚÚÚÚÚL sok harc van)
Anything could happen
And it will
A Legend pont attól jó, ha nem lenne benne annyi akció akkor olyan lenne mint a TRU - egy fantáziátlan bughalmaz![]()
én azért szeretem nagyon is a next geneket.igaz, bugosak, de azért TR-ek (vagy, ha jobban tetszik, akkor annak készültek).
mindenestre én a klasszikusokat és a nextegenet is ugyanúgy imádom![]()
Anything could happen
And it will
a bug még nem is lenne annyira nagy baj, de a NG részeknek nincs meg a hangulata pedig a TR sosem a brutál grafikáról vagy a storyról volt hires hanem a hangulatáról
háát hogyneeee... nem is hasonlíthatóak össze a klasszikus részekkel. és a kövi TR se lesz az, vagy igen? ha szerencsénk van, akkor csinálnak egy harmadik típusú Tomb Raidert. mert ugye van az általunk kedvelt TR klasszikus, van a TR NextGenek (kivéve AOD) és ha minden igaz, most lesz egy TR9-es Tomb Raider.
mert ha egy kicsit is megértjük a klasszikus részek lényegét, az az, hogy Larának egymástól független, (jójó, Alister biztos nem ezt mondja) mégis izgalmas kalandjai vannak. mi köze van a Scionnak, a Xian Tőrének, és a meteroritos köveknek, meg Széthnek? semmi, ugyebár.
a második típusú TR meg sztem olyan, hogy Lara az anyját keresiLOL
a szerintem harmadik típusú, kövi TRnek meg az lesz a lényege, ahogy Lara fölfejlődik Sírrablóvá, vagy mi.
és ha a kövi TR nem bukik meg, akkor biztos lesznek még "harmadik" típusú TR-ek. ezeknek azonban már biztos nem az lesz a lényegük, hogy Lara hogyan fejlődik fel... akkor vissza kell térniük az első típusú TR-hez, hogy több kisebb, egymástól független kalandjai legyenek Miss Croftnak. (persze a TR9-re jellemző tulajdonságokkal, pl. nyitottabb világ, meg olyasmik, amik majd nemsokára kiderülnek).
és ami még fontos: ez KIZÁRÓLAG az ÉN véleményem, nyilván vannak, akik nem értenek velem egyet. és én nem is mondom azt, hogy ez így igaz.![]()
Anything could happen
And it will
én hülye, most vettem észre, hogy a TR5-öt én már kiírtam CD-re -.-''
most meg mégegyszer letöltöttem, fölöslgesen.
egy rakat sz'r az én emlékezőképességem, ezt már megfigyeltem. szelektíven működik. ráadásul nem NEKEM fogad szót, nem ám! ha nekem fogadna szót, akkor a TR-rel kapcsolatban mindenre emlékezett volna, az biztos.
de nem úgy tett. amúgy gyakran van olyan, amikor olyanokra emlékszek pl. 11 éves koromból, ami irtóra lényegtelen. -.- az agyam biztos pont azt tartja fontosnak, amit én pont nem
Spoiler!
Anything could happen
And it will
végig vittem a TR4 et
még 1x köszönöm a linket és a TRU-ét ish![]()
"Need doctor bad..."