És ez esetben mit tegyek??
És ez esetben mit tegyek??
"Need doctor bad..."
Nekem meg Kazashtan nem indul el Next Genbe :S
Hát sajnos a Crystal sok mindent elcsöszött a Legendben, pl. ha a patch nélküli legenden játszol és ha rámész a kazahsztáni objektum listára vagy mi a franc az, ott állandóan kidob a játék azzal, hogy hibát észlelt...Sok dolgot elcsesztek benne, mondjuk nekem nincs meg eredetiben, csak másoltban, de azért durva az is, hogy egyik haverom eredetijénél is ugyan ezt csinálja, hogy kidobja őt az objektum listából ha kazahsztánra megy, meg volt olyan, hogy nepálban a templom belsejében leestem aztán kidobbott az asztalra a drága... :S Az anninál nem volt ilyen gondom, de az mondjuk eredeti Legjobb Választásos kiadás, de annál semmi gondom nem volt.
A legenddel meg meggyűlik a bajom, nekem is úgy fut el a gépen, hogy shadow meg víz meg fullscreen meg nextgen meg anti aliasing vagy mi kivan kapcsolva...
Tehát egyszóval bugos fhos volt a motorja a játéknak 2006-ban, ennyi.
![]()
Réggebb is ez a vidikarim volt még is futott....
Az objektumoknál engem is ki szokott dobni...:P
De kérlek szépen elmondaná vallaki, hogyha újra indítom a gépet akkor mégis mi a francért indul meg??XD
Mert ez most megeset......nem tudom hogy miért....
Szerintem a Windows-al van a baj.....újra kell telepítsem![]()
"Need doctor bad..."
Na látod? Ugye hogy van vele baj, nemde?Az annival volt baj valamikor is? Nálam nem, szóval ennyi.
Pedig a Legend ezerszer jobb, mint az anniversary.
Az annival az a baj, hogy túl szürkeség az egész, egyiptom külső részei színesebbek meg a manor, de a többi, hagyjuk már...
A TR1-ben is színesebb és szebb volt minden, mint itt.
Pedig az annit imádtam régebben, de mostmeg elkezdem, 10 perc aztán na jó, hagyjuk a pi.csába az egészet... Uuuuuuncsiiiiii.
Ezért sonicozom meg le-zem inkább.
:P
Én a next gént be sem kapcsolom, mert nem megy simán még az Alan Wake sem, akkor ez sem fog akadozás nélkül
Nekem a next gének közül a legend a kedvencem, de viszont az Anni volt az elsö játékom szóval azt is szeretem![]()
"Need doctor bad..."
Nekem is Legend a legjobb a next-Genekből, jó kis lövölde TPS-ben![]()
Anni meg a TR1 megcsonkitva... Undiról meg ne is beszéljünk inkább xDDD
Ezzel a kazasztán hibával még nem taliztam, Anni interactive cutscene hibájaival vagyunk puszipajtások ^^ xDD