Oldal: 57 / 81 ElsőElső ... 747555657585967 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 561 - 570 (805) összesen

Téma: Zenei topic

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet CrashHungarian98 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen én is szeretem, régen minden este hallgattam xD
    Ha lenne tetszik gomb a fórumon, akkor most nyomnék egyet a hozzászólásodra. Most kezdek átmenni rockerbe, mióta a Sonic adventure-ral játszom. De amúgy mindent meghallgatok. Egyedül a rap és a tuc-ttuc zene az, amit utálok kifejezetten... De más minden jöhet.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Utálooooooooom a VEVOt!!!!!!
    azt a sz@rt senki se szereti. x"DDD

fogadok, hogy egy "nem tettük elérhetővé a te országodban" üzenettel szembesültél éppen.
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    azt a sz@rt senki se szereti. x"DDD

fogadok, hogy egy "nem tettük elérhetővé a te országodban" üzenettel szembesültél éppen.
    Olyannal már nem egyszer taliztam, de most télleg felidegesitett, széppen törlik le az összes vidit Brit vevojáról...

Sírrabló Caroline logója
    Hely
    Hatvan
    Üzenetek
    1.450
    Blog bejegyzések
    10

Alapbeállítás

Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha lenne tetszik gomb a fórumon, akkor most nyomnék egyet a hozzászólásodra. Most kezdek átmenni rockerbe, mióta a Sonic adventure-ral játszom. De amúgy mindent meghallgatok. Egyedül a rap és a tuc-ttuc zene az, amit utálok kifejezetten... De más minden jöhet.
    Nem vagy egyedül én is utálom a tam tam zenét semmi értelme sincs és ezek mennek a dizsibe is ezé nem járok oda utálom a tuc tuc és a rep zenét
    én inkább maradok a rokknál
    I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
    Tomb Raider the best game :)

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet Caroline eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem vagy egyedül én is utálom a tam tam zenét semmi értelme sincs és ezek mennek a dizsibe is ezé nem járok oda utálom a tuc tuc és a rep zenét
    én inkább maradok a rokknál
    Igazad van Caroline. Reppnek semmi értelme, mert csak pofáznak benne, és más semmi a tuc-tucban meg az a rossz, hogy se eleje se vége, meg nincs benne ének, ami fontos(legalábbis a számomra). Diszkóba meg nem járok, itthon el bulizgatok magamnak, aztán az bőven elég, és megteszi. Amúgy minden ami jó zene, azt meghallgatom én is szívesen. De hogy ne csak dumáljak, itt van két szám, amik a kedvenceim a sonicból. http://www.youtube.com/watch?v=jFDfoXSQ2zc http://www.youtube.com/watch?v=qppHpolSlOg Plusz egy tavalyi szám, ami nálam örök kedvenc marad. http://www.youtube.com/watch?v=BXpdmKELE1k&ob=av2e

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Lezajlott "A Dal" verseny melyen kiderült ki képvisel minket az Eurovízión én Caramelre, Királyékra és Heincz Gáborra voksoltam sajnos nem jött be
    De legalább egy jó szám jutott tovább ami igazából nem egy was ist das de azér reménykedek egy jobb helyezésbe

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Robbie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lezajlott "A Dal" verseny melyen kiderült ki képvisel minket az Eurovízión én Caramelre, Királyékra és Heincz Gáborra voksoltam sajnos nem jött be
    De legalább egy jó szám jutott tovább ami igazából nem egy was ist das de azér reménykedek egy jobb helyezésbe
    Nekem a Caramel meg a nyertes tetszett a legjobban, jó volt még Gabi is, azt hittem kiralyek nyernek, de szerencsere nem... Kati jó volt ezzel az uj szerelem miert mulsz verzioval... kétségtelen ő a legjobb énekesnő Magyarországon
    Utoljára módosítva: horus által : 2012-02-11 22:37

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Nekem a Caramel meg a nyertes tetszett a legjobban, jó volt még Gabi is, azt hittem kiralyek nyernek, de szerencsere nem... Kati jó volt ezzel az uj szerelem miert mulsz verzioval... kétségtelen ő a legjobb énekesnő Magyarországon
    Nekem meg pont nem tetszett ez a verzió, unalmas volt...:/
    Francia nyelvűt adta volna elő, amit hallottam belőle jó volt

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Robbie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem meg pont nem tetszett ez a verzió, unalmas volt...:/
    Francia nyelvűt adta volna elő, amit hallottam belőle jó volt
    Nekem tetszett mert először olyan lassú aztán meg kicsit begyorsul és a végére megint lassú, ez nagyon tetszett... Van franciául is ? Linkelnéd pls

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Nekem tetszett mert először olyan lassú aztán meg kicsit begyorsul és a végére megint lassú, ez nagyon tetszett... Van franciául is ? Linkelnéd pls
    Nemtudom hogy fent van e csak RTLen volt egyszer egy riport erről, ott hallotam róla de ha látja ezt a topicot Petya majd akkor hátha kitud segíteni mert youtubeon nem találtam :S

Oldal: 57 / 81 ElsőElső ... 747555657585967 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •