Zippyshare függő vagyok, de régebben sokat használtam a MegaUploadot. A SOPA most úgy néz ki, hogy megbukott, viszont a Megát elvitték tőlünk.![]()
Zippyshare függő vagyok, de régebben sokat használtam a MegaUploadot. A SOPA most úgy néz ki, hogy megbukott, viszont a Megát elvitték tőlünk.![]()
Közben a FileSonic is megvált rengeteg szolgáltatásától. Mostmár csak arra jó, hogy megnézd, amit eddig feltöltöttél.
Nem, ez amiatt van, hogy sokan megijedtek, amiért a MegaUploadot már elkapták. Önszántukból leállították sokan az oldalukon a szolgáltatásokat.
értem.
ez nem maradhat így. egyszer és mindenkorra el kell törölni a SOPÁt, akár az árnyékban bujkálnak, akár nem, mert már nagyon idegesít, hogy az USA benne akar (és benne is van) lenni mindenben.
há még most a netet is?! a net mindig is a névtelenségről, a szabadságról, (a trollokról), és az abszolút korlátlanságokról szólt, most meg...
duh, ez nagyon köcsög.![]()
Anything could happen
And it will
Egy kis segítség kellene
vannak a wordben vezérlők és azokhoz miként kell elkezdeni írni a programot (abban a vizual basicben)
azt valaki eltudná nekem magyarázni elég ilyen lebutított szinten mármint (konyhanyelven) nem nagyon vágom
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
Valaki meg tudná mondani, hogy ez miért van???
http://i44.tinypic.com/126dzbb.png
"Need doctor bad..."
TR 2 a nagy fal
Ez még találgatós kérdésnek is elmenne
És igen tartós, ahogy elnézem
Mit kövessek el ellene, hogy ne így menjen??Kompaktibilis mod??
Szerk:Kiprobáltam kompaktibilis modban és most már rendesen megy!!![]()
Utoljára módosítva: YzaaA által : 2012-02-13 21:43
"Need doctor bad..."