Oldal: 14 / 17 ElsőElső ... 41213141516 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 131 - 140 (161) összesen

Téma: Szia dzsemfix :-)

Felfedező
    Üzenetek
    173
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

olyanunk van, hogy van egy kis router, és az sugározza a gépünkre a netet. gondol az az, amire te gondolsz. hát, valószínűleg kelleni is fog a segítség, úgyhogy előre is köszönöm! Ha meglesz, akkor tuti, hogy felveszlek barátnak

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Nekem nem is volt annyira bonyolult, sőt egyáltalán nem volt az, csak a regizésnél szarakodtam, me egy csomo időmbe telt mikorára találtam egy érvényes londoni cimet xDDD Csak bedugtam a kábelt és már ment is a lajv...

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    me egy csomo időmbe telt mikorára találtam egy érvényes londoni cimet xDDD
    azzal én is szarakodtam...

dzsemfix, most jut eszembe, hogy lehet, nem tudok segíteni, mert én Ethernet kábellel kötöttem össze a boxot a modememmel.
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Hát gondolom csak a beallitásoknál kell bealitani, azt h kabelnelkuli nem kabeles és a konzol meg magátol rááll...

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Hát gondolom csak a beallitásoknál kell bealitani, azt h kabelnelkuli nem kabeles és a konzol meg magátol rááll...
    hát jah, de sztem mióta én beállítottam a netemet, azóta tök más lett a settings menü is a boxban. lehet, hogy máshogy kell.
    mindegy dzsemfix, akár a hivatalos Xbox oldalon is megtalálható a Network Settings vagy valami ehhez hasonló, ahol részletesebben bemutatja, hogy kell csatlakoztatni hozzá a boxot.
    amúgy maga a csatlakoztatás egyáltalán nem nehéz, csak az a bonyolult, amikor létre kell hoznod egy fiókot, és azt én egyáltalán NEM tanácsolom, hogy valós adatokat adj meg. nem viccelek.
    én az XBLive-on valami John Smith vagyok, aki Londonban él.
    meg horus is valami ilyesmi.
    (John Smith = Kovács János... )
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hát jah, de sztem mióta én beállítottam a netemet, azóta tök más lett a settings menü is a boxban. lehet, hogy máshogy kell.
    mindegy dzsemfix, akár a hivatalos Xbox oldalon is megtalálható a Network Settings vagy valami ehhez hasonló, ahol részletesebben bemutatja, hogy kell csatlakoztatni hozzá a boxot.
    amúgy maga a csatlakoztatás egyáltalán nem nehéz, csak az a bonyolult, amikor létre kell hoznod egy fiókot, és azt én egyáltalán NEM tanácsolom, hogy valós adatokat adj meg. nem viccelek.
    én az XBLive-on valami John Smith vagyok, aki Londonban él.
    meg horus is valami ilyesmi.
    (John Smith = Kovács János... )
    nekem ugyanez londoni Jhon Smith xD

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

nekem ugyanez londoni Jhon Smith xD
    tényleg? xDDD
    mindegy. majd ha vmelyikünk elfelejti, a másik emlékezteti majd.
    Anything could happen
    And it will

Felfedező
    Üzenetek
    173
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Már bármikor megjöhet a futár az xboxal, és ma meg is fogom kapni! Azon gondolkoztam, hogy a liveben magyaron leszek, mert az angolt tuti, hogy nem érteném. Az adataim pedig a sajátom lennének. Így is jó lesz? Az, hogy a saját nevem, stb adom meg, akkor kapok valami hírlevelet, vagy valami?

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet dzsemfix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már bármikor megjöhet a futár az xboxal, és ma meg is fogom kapni! Azon gondolkoztam, hogy a liveben magyaron leszek, mert az angolt tuti, hogy nem érteném. Az adataim pedig a sajátom lennének. Így is jó lesz? Az, hogy a saját nevem, stb adom meg, akkor kapok valami hírlevelet, vagy valami?
    NEM NEM NEM!!!!!!
    XBOX NEM MAGYAR!!!!!!!!! ha magyar Locale-t választasz magadnak, AKKOR SEM magyar a menü!!! még ezért sem éri meg a Hungary Locale-t beállítani! (Locale... a Locale-t majd a netes beállításoknál kéri)
    ADATOK?! SAJÁTAID!?!?!?! SEMMMMIKÉPPPPPPPEN!
    tudom, Microsoft, meg mindenféle bizalom meg.. a lóf@szt. sosem lehet biztos az ember. PlayStation Networköt is feltörték. (PSN= XBLive, sak a PlayStationön)
    de felőlem aztán... DE mi figyelmeztettünk.
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet dzsemfix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az h MO-t valasztod ki, atttól nem lex magyar a live, angolt valassz, a magyar egy rakat fos...

Oldal: 14 / 17 ElsőElső ... 41213141516 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •