Oldal: 13 / 17 ElsőElső ... 31112131415 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 121 - 130 (161) összesen

Téma: Szia dzsemfix :-)

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Regi Xboxok már nem kaphatóak, csak a slim van több valtozatban 4GB és 250GB valamint a kinect és egyeb bundle-k
    Jo jatekokat kapsz hozzá Forza Crysis 2 magyar felirattal van
    A gold is jó, de akk 4 honapod lessz ingyé, me kapsz 3 honapos kartyat + még egy hót alapbol ingyé adnak amit majd aktivalni tudsz ha csinalsz profilt alapbol kifogja dobni...
    Én parfumot fogok kapni meg egy uj gepet (laptopot) ha minden igaz
    3LEDet javitsak, vidd el ilyen dolgokkal foglalkozó uzletekbe, megfogjak csinalni, v ha van rá gari akko kuld vixa a microsoftnak és kicserelik...

Felfedező
    Üzenetek
    173
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

hát, igen, meg is kell dolgoznom érte, elég alaposan. boxedzésre kell járnom hetente kétszer, és az majdnem maga a halál, gyűlölöm!!
    utánanéztem a neten az xbox livenak, ha jól értem, akkor lehet ingyen letölteni játékdemókat? próbálta már esetleg valaki? vagy tudtok róla valami konkrétat?
    Már kinéztem magamnak a red steelt és a Michael Jackson The Experincét wiire, ez lett volna a karácsonyi ajándékom. (meg egy póló, telefon, táska, de jó nekem!) Se anya se a keresztapám nem tudta őket megszerezni még külföldről se! Találtam egy boltot, ahol lehetett kapni, raktáron volt mind a kettő. Anya meg is rendelte, eltelik 2 óra, hív a boltos, hogy nincs már nekik. Na, erre anya ideges lett, és rendelt egy xbox 360at! De komolyan! megrendelte, kedden itt lesz!

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

Hát akkor piszok jól jártál öregem!!Lennék a helyedben:P
    "Need doctor bad..."

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Regi Xboxok már nem kaphatóak, csak a slim van több valtozatban 4GB és 250GB valamint a kinect és egyeb bundle-k
    Jo jatekokat kapsz hozzá Forza Crysis 2 magyar felirattal van
    A gold is jó, de akk 4 honapod lessz ingyé, me kapsz 3 honapos kartyat + még egy hót alapbol ingyé adnak amit majd aktivalni tudsz ha csinalsz profilt alapbol kifogja dobni...
    Én parfumot fogok kapni meg egy uj gepet (laptopot) ha minden igaz
    3LEDet javitsak, vidd el ilyen dolgokkal foglalkozó uzletekbe, megfogjak csinalni, v ha van rá gari akko kuld vixa a microsoftnak és kicserelik...
    apám már eladta X(

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet dzsemfix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hát, igen, meg is kell dolgoznom érte, elég alaposan. boxedzésre kell járnom hetente kétszer, és az majdnem maga a halál, gyűlölöm!!
    utánanéztem a neten az xbox livenak, ha jól értem, akkor lehet ingyen letölteni játékdemókat? próbálta már esetleg valaki? vagy tudtok róla valami konkrétat?
    Már kinéztem magamnak a red steelt és a Michael Jackson The Experincét wiire, ez lett volna a karácsonyi ajándékom. (meg egy póló, telefon, táska, de jó nekem!) Se anya se a keresztapám nem tudta őket megszerezni még külföldről se! Találtam egy boltot, ahol lehetett kapni, raktáron volt mind a kettő. Anya meg is rendelte, eltelik 2 óra, hív a boltos, hogy nincs már nekik. Na, erre anya ideges lett, és rendelt egy xbox 360at! De komolyan! megrendelte, kedden itt lesz!
    Xbox liveon van egy csomo minden én már régen voltam fenn, mostanaban bovult egy csomo mindennel szinte már minden van rajta...
    Igen lehet demokat ingyé letolteni, de ez még nem minden tolthetsz pályákat a játékodra, javito csomagokat, avatarokat, videokat, kepeket, zeneket, filmeket, klippeket, kulonfele DLC-ket pl. vannak olyanok amelyekben fegyverek vannak, ruhak a jatekosodra, Liveon multizhacc ill. eggyut jachacc barataidal Coop-ban. Van rajta Bing kereso amivel megatlalhatod a jatekokat és kidobrola minden infót/leteölthető dolgot... Van rajta Facebook, Twitter, Netflix, Skype, TV, összekapcsolhatod a gepedet a konzolall a liveon keresztul, (Win8ra fullosan integralva van), van MSN, videocsetelhecc a többi live taggal, teljes jatekokat is letölthecc, last fm, zune, ESPN, Youtube van rajta, hireket olvashacc a jatekokrol ill. egyeb dolgokrol...
    Megnezheted epen mit jacconak v eppen mit csinalnak a live-os barataid,
    Xbox Live a legjobb és legnagyobb konzolos netes szolgaltatas...
    Jah és meg egy dolog miko majd regisztalsz az XBOX livera orszagnak ne Magyarorszagot valaszd, mert az nagyon hianyos egy csomo midnen nincs rajta, ajanlom az US v UK-t amin fullosan van minden...
    Utoljára módosítva: horus által : 2011-12-17 20:56

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Xbox liveon van egy csomo minden én már régen voltam fenn, mostanaban bovult egy csomo mindennel szinte már minden van rajta...
    Igen lehet demokat ingyé letolteni, de ez még nem minden tolthetsz pályákat a játékodra, javito csomagokat, avatarokat, videokat, kepeket, zeneket, filmeket, klippeket, kulonfele DLC-ket pl. vannak olyanok amelyekben fegyverek vannak, ruhak a jatekosodra, Liveon multizhacc ill. eggyut jachacc barataidal Coop-ban. Van rajta Bing kereso amivel megatlalhatod a jatekokat és kidobrola minden infót/leteölthető dolgot... Van rajta Facebook, Twitter, Netflix, Skype, TV, összekapcsolhatod a gepedet a konzolall a liveon keresztul, (Win8ra fullosan integralva van), van MSN, videocsetelhecc a többi live taggal, teljes jatekokat is letölthecc, last fm, zune, ESPN, Youtube van rajta, hireket olvashacc a jatekokrol ill. egyeb dolgokrol...
    Megnezheted epen mit jacconak v eppen mit csinalnak a live-os barataid,
    Xbox Live a legjobb és legnagyobb konzolos netes szolgaltatas...
    Jah és meg egy dolog miko majd regisztalsz az XBOX livera orszagnak ne Magyarorszagot valaszd, mert az nagyon hianyos egy csomo midnen nincs rajta, ajanlom az US v UK-t amin fullosan van minden...
    Netflix nem IP szűrős? mer "nálunk" igen mondjuk úgy se magyar.. xD

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Robbie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Netflix nem IP szűrős? mer "nálunk" igen mondjuk úgy se magyar.. xD
    Fogalmam sincs én ilyenkhez nem értek h IP meg ilyesmi (jó tudom miaz, de amugy ilyen dolgokat h szurőse meg stb az már nekem magas) xDDDD

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

akárhogy is lesz, dzsemfix, tudnod kell, hogy a lehető legjobb Xboxot kapod csendesebb lesz, beépített wi-fi-vel (azaz vezetéknélküli internettel) fog rendelkezni. JAH, és sokkal szebb is.
    Forza (én nem szeretem az autós játékokat, úgyhogy nem tudok erről mit mondani , és Crysis 2 (hááát erről inkább Petya a Lara Fan tudna mesélni, mert én ezeket a háborús FPS-eket sem szeretem. finnyás vagyok, tudom. )
    Bundle-ként kapod őket? (azaz a csomag tartalmazza majd a játékokat?), vagy külön veszed őket?
    Anything could happen
    And it will

Felfedező
    Üzenetek
    173
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

a csomag tartalmazza őket. az autósakat én se szeretem, de a háborús, lövöldözősöket igen.
    már nem bírom kivárni a szerdát!!!

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet dzsemfix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    már nem bírom kivárni a szerdát!!!
    hjaaaaj, elhiszem.
    az nagyon szar érzés. én is így voltam, b@szottul izgultam.
    Spoiler!

majd kösd rá a netet, de mivel nekem bonyolult volt, segítek benne, hogy kell és akkor majd felmehetsz LIVEra, és multizhatsz ingyen a Forzával és a Crysis 2-vel (mivel van 3 hónapig GOLD előfizetésed, élvezd ki alaposan, mert amúgy kurv@ drága )
    sőt, akár engem is felvehetsz barátnak, és akkor jó lesz.
    BTW, van otthon wi-fi-s routeretek?
    Anything could happen
    And it will

Oldal: 13 / 17 ElsőElső ... 31112131415 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •