Oldal: 47 / 54 ElsőElső ... 374546474849 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 461 - 470 (533) összesen

Téma: Konzolok

Felfedező
    Üzenetek
    173
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Valaki nem ismeri, hogy milyen a Nintendo 3DS? Úgy tudom, hogy 3D-s a képe, és nem kell hozzá szemüveg. Megnéztem, vannak rá jó játékok. Szerintetek megéri megvenni?
    Régen gondolkodtam, hogy kéne venni egy PSP-t, ha várni kell valahol, vagy ilyesmi. Persze nem csak a várakozás miatt. Van egy nagyon régi ps2-m, már nem is használom, és van egy nagyon régi wiim. Ezért gondoltam a psp-t, hogy legyen valami, ami viszi az új játékokat. A végén úgy döntöttem, hogy nem kell. Ezekre a célokra jó a Nintendo 3DS? Megéri megvenni?

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Idézet dzsemfix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Valaki nem ismeri, hogy milyen a Nintendo 3DS? Úgy tudom, hogy 3D-s a képe, és nem kell hozzá szemüveg. Megnéztem, vannak rá jó játékok. Szerintetek megéri megvenni?
    Régen gondolkodtam, hogy kéne venni egy PSP-t, ha várni kell valahol, vagy ilyesmi. Persze nem csak a várakozás miatt. Van egy nagyon régi ps2-m, már nem is használom, és van egy nagyon régi wiim. Ezért gondoltam a psp-t, hogy legyen valami, ami viszi az új játékokat. A végén úgy döntöttem, hogy nem kell. Ezekre a célokra jó a Nintendo 3DS? Megéri megvenni?
    Pont a PSP és a WII az a két konzol ahol egyre kevesebb új játék jelenik meg
    Ha most akarsz venni és jó árban akkor a 3DS-t mondanám mert új konzol ahogy láttam vannak boltok akik már elég kedvező áron árulják, és kontabilis a régi Nintendo DS játékokkal is
    Állítólag tényleg érezhető a 3D de van akinek fáj tőle a feje persze kikapcsolható de ha van lehetőség valahol tekintsd meg mielőtt megveszed
    43 ezerért láttam kék-piros-feketében, de ha vársz tavaszig és pénztárca megengedi vehetsz PS Vita-t

Felfedező
    Üzenetek
    173
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

bocs, elfelejtettem írni, nagyon köszönöm a válaszod! még lenne egy kérdésem. 10 000 forintért lehet venni új eXplay nevű konzolt. Már csomót böngésztem utána a neten, de semmit sem találtam. A kérdésem az lenne, hogy jó minőségűek-e rá a játékok, megéri-e, mit tudsz róla? Előre is köszönöm a válaszod!

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet dzsemfix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    10 000 forintért lehet venni új eXplay nevű konzolt.
    eXplay? mi van? xDDD
    Anything could happen
    And it will

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

Én megtaláltam... Vaterán. Ez valami kínai cucc szerintem, főleg hogy teljesen úgy néz ki mint a PSP. http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_j...512691460.html

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

azt írja a tulaj a hozzászólásban, hogy valami 5 játék van rá, és mind olyan régi, 16 bites.
    MIAF@SZ?!?!
    dehogy vedd meg, ez rohadt sz@r.
    Anything could happen
    And it will

Felfedező
    Üzenetek
    173
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

igen, én is vaterán találtam meg. oké, nem veszem meg, kösz a segítséget!

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

tényleg, a japánoknak, a hongkongiaknak és a taiwaniaknak már van PS Vitájuk?
    Anything could happen
    And it will

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

Igen, és az első héten jól fogyott, viszont most nem nagyon veszik. Tegnap olvastam a Konzol Magazinban egy írást róla, a szerkesztőségnek tetszett, mert érdekes újításokat tartalmaz, és elég jó címek vannak hozzá.

Történész lilla logója
    Hely
    Leányfalu
    Üzenetek
    94

Alapbeállítás

Nekem őszintén szólva tetszik a vita, csak kicsit tartok az irányítástól. Nem tudom, a játék hevében hogy tudnám hirtelen használni az érintőképernyőt, meg vakargatni a hátulját. Bár, biztos csak szokás kérdése..

Oldal: 47 / 54 ElsőElső ... 374546474849 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •