Én köszi, hogy kipróbáljátok!
Állj szemben a másik oldallal, menj vissza egészen a falig a hátad mögött. Onnan ha megindulsz, jobbra van egy kis kiálló kő, kanyarodj arrafelé és ha sikerül landolni rajta, már át is jutottál. Van még egy módszer, a csónakot fel lehet gyorsítani a Sprint gombbal, azzal is át lehet ugratni anélkül, hogy vacakolni kéne jobb oldali kis kővel.
Matie,kipróbáltam és tetszik
de a második pályánál elakadtam:Snem tudok rájönni,hogy most miért kellett feljutni oda.abban a teremben vagyok,ahol,a vízben két kar van,az egyik erkélyen egy forgó penge,nagy medivel,valamint középen egy nagy oszlop,egy tolható dobozzal.az a rizspapír állvány(nekem ez jut róla eszembe XD)már felemelkedett,oda toltam a dobozt is.
v igazából most vissza kéne mennem?
Köszi Scoobykah!
Még nem kell visszamenni, ha a forgó pengénél átkapaszkodsz a falon a másik oldalra (használd a gyors kapaszkodást a Sprint gombbal), ott van egy kar, az aktivál egy kötelet a középső állványon, amivel el tudsz ugrani oda, ahol van egy széttörhető láda
Jaajj testvérem, erre hogy nem jöttem rá, pedig szemet szúró voltXD
Mind1 köszönöm a segítséget!Meg kell jegyezzem, hogy az elején, egy csomot szenvedtam, nem tudtam hogy mit és hogy kell:P
De nekem nagyon tetszik
"Need doctor bad..."
@ Scoobykah:
@ YzaaA: köszi! Igen, az eleje kicsit sajnos nehezebbre sikerült, mint gondoltam, szerkesztőként észre se vettem
Te Matie!!Hol kapok kulcsot a zárhoz, hogy a motorcsonakhoz jussak??
"Need doctor bad..."
Emlékszel a pasasra, akit a tigris megölt? Na, ő épp a kulcson fetreng, csak odébb kell húzni. (Tipp: a feje felől próbáld.)