Óh, a fene egye meg.![]()
Óh, a fene egye meg.![]()
Nyekk...:S
kár pedig van miröl mesélnem![]()
"Need doctor bad..."
jAJ HOGY ÉN HOGY SZERETEM A NAGYBÁTYÁMAT
ADOTT NEKEM INGYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ EGY KHURVA JÓ GÉPETTTTTT
Intel Dual Core, , 2.60 GHz, 2 GB RAM, 256 megás vidikártya...
asszem befosok
és akkor egyúttal köszönök, mert visszatértem![]()
Anything could happen
And it will
jaja
nem egy erőgép, mert persze, nemde azért nem keveset tud.
kicsit fura lesz így, hogy 32 GB után most 140 GB áll rendelkezésemre.
el vagyok most havazva, bőségzavarom van, töltöm le a Portal 2őt meg a Hydrophobia Prophecyt
ha az utóbbi megy, akkor Isten bizony összehugyozom magam. az az álmom, hogy kijátszhassam a Prophecyt.
sokáig vártam rá, és végre van rá lehetőségem, pont, amikor a legkevésbé várom... fura dolog az élet, emberek.
meg most amúgyis ideje lenne, ha "Fortuna rámmosolyogna", mert nem vagyok túl boldog mostanában.
Anything could happen
And it will
Új géped van? Nekem is! Én most a for cryval és a gates of andaronnal játszok. szerintem próbáld ki őket!
YESS
Neked is új a géped ez nagyon király!
Én csak 1 leptopot fogok kapni de nem zavar csak a kallszikus TR-k mennyenek rajta
És már csak 3 hét kell hozzá, minnyá elbögöm magam!!
Jó hogy visszatértél, így ki tudom örülni magam, ojan sok jó dolog történik velem mostanában!!!!!
És szerintem az se tudod mit csinálj örömödben mi??Mert én sem!!!!!
Mind 1 jó újra itt látni^^![]()
"Need doctor bad..."
DA-DA-DA-DAAAAMMMM!! Beütött a sors kemény keze, amit a Kacsa annyira DE annyira utál, de már megszokta.
A videókártya egy fos.
A pontos adatok a gépemről:
PROCI:
Intel Pentium Dual-Core CPU, E5300 - 2,60 GHz, 2,62 GHz (Petya, ez most azt jelenti amúgy, hogy 2,6 + 2,6= 5,2 GHz-es a processzorom, vagy nem?)
VIDIKÁRTYA:
Intel G33/G31 Express Chipset Family, 256 MB
RAM:
2 GB
Én úgy tudom, hogy a Dual Core-nál még nem látszik az, hogy kettő magvacska van benne, csak akkor, ha kettő műveletet végzel egyszerre.
Viszont az i3-nál, ahol már 3 mag van, ott már egy műveletnél is "összefolyik" a 3 mag ereje.
Petya, te Lara fan, tőled kérdezem mindezt, te úgyis értesz a géphez
Ja, és mit gondolsz erről a gépről? :9 Erős, vagy nem?![]()
Anything could happen
And it will
Szerintem ez egy jó rendszer, egyedül a videókártya az, aminek min. 512 MB-nek kéne lennie ahhoz, hogy menjenek az újabb játékok.![]()