Dupla hsz.kra figyelj![]()
Dupla hsz.kra figyelj![]()
bocs én is közbeszólok használj JAVÍT gombot ha nem telt el 24 óra!!
khöszi![]()
"Need doctor bad..."
én lávvolom!!!!
de a TR-t jobban!!!!
fölleg a klassszikusokat annál nincsen jobb játék![]()
"Need doctor bad..."
Írtam új hozászólást egy régebbi hozzászólásomhoz.
A TR4-gyel csak az a baj, hogy újítani akartak a betöltésen, és ez egy nagy hiba volt... A Chronicles is olyan volna, ha nem patchalnéd, mert akkor 6 mp alatt betölt. Amúgy a TR3 nekem is nagyon gyorsan betölt. De mindenről majd csak holnap tudok többet mondani, mert lassan fekvés és alvás... Hétvégén nekem is sokkal több időm lesz. Főleg szombaton. Apu egész napos, tehát nem fog a gépen függni.Jó éjszakát kívánok mindenkinek! Amúgy az avatar képemet ne nagyon nézzétek, csak ezt raktam be, mivel David Henrie nagy példaképem.
Amúgy én sem így nézek ki, öltözködési stílus detto kb. a nyakkendő viselés az egyezik.Imádom őket.
Ja meg tényleg, nyugodtan írhattok nekem emilt is úgyis mindig megnézem, facebookon is bejelölhettek. Emailem: szkubi96@gmail.com , nevem: Szabó Arnold, facen onnan ismertek meg, hogy egy zöld kutya a profilképem. Jó éjt mindenkinek mégegyszer! Tr-es szép álmokat mindenkinek!![]()
Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-09-12 19:52
hacsak verziót próbáltál volna : DDDD
1 ideig nekem is lassú volt a betöltés és aztán újralett telepítve a gép és azóta már 5, 10 mp alatt betöl