lehet de engem irritál![]()
lehet de engem irritál![]()
"Need doctor bad..."
ha hiszed, ha nem YzaaA, először engem is irritált a kameranézet, komolyan. (kérdezd meg Cindyt... ja igen... sajnos nem tudjuk hol van)
persze jó szokásomhoz híven kijelentettem, hogy irritál, úgy, hogy nem is játszottam vele
aztán mára már mindent megtennék, hogy visszajöjjön ez a fix kamera
nem tudom, hogy tudod-e, hogy a Resi5 Lost in Nightmersben van egy easter Egg. most nem mondom el, hogy műkszik, de itt egy videó róla
Isten bizony, tetszik ez a nézet. amúgy nagyon nehezen lehet vele lézeresen célozni = még egy ok, hogy a Capcom abbahagyja a Shooteres
Resik készítését, és visszatérjen az alapokhoz
mit meg nem tennék, hogy lássak végre egy olyan Resit, amiben megvan az a hangulat... eh, de annak már vége. ahogy a TR-nél is, és sok más játéknál. ez van. csak a következő, vagy akár a mostani generációt sajnálom, hogy nem tudják, milyen az igazi videojáték. régen oszttársaimnak is mondtam, hogy miylen jók a klasszikus TR-ek, erre mit kaptam? "olyan hülye kockás a grafikája, tök gagyi "![]()
Anything could happen
And it will
nem tom mért de az ijen kameranézet valahogy nem jön be
na jó lehet hogy csak én vagyok ellenszenves de akkor is nem tetszik
sajna ez van![]()
"Need doctor bad..."
1x vagy 2x lehet hogy eellenszenves vagyok vele kapcsolatban.
ki kéne probálni
ammmm................
hamár kezdem akkor mejikel kezdjem és muszáj emuval játszani PC-re nem terveztek Resit???![]()
"Need doctor bad..."
de igen, PC-re megvan az 1-es s 2-es és a 3-mas is, de nálam egyik sem futott, vagy nem tudtam elmenteni. túl új a gépünk. midnek szenvedjek vele PC-n, amikor Emuval is 60 FPS-sel fut (nem viccelek.... FRAPS), ráadásul ha nagyon elakadsz vagy szerinted nincs benne elég Typewriter akkor van egy olyan funkció, hogy gyors mentés. (igaz, ez tönkrevágja a játékmenetet, én már nem használom, de... régen használtam)
Anything could happen
And it will
"Need doctor bad..."
kééééssssz van!!!
mgevolt a Resi2 Claire A is, hát irtó izgalmas volt, főleg amikor a végén ment az Umbrella-laborban a riasztó, én meg még mindig ott szaladgáltam és kerestem Sherrynek a G-Vírus ellenszerétén azért sajnálom Anette-et, kár, hogy meghalt
az tény, hogy csak 5 óráig tartott, de vegyétek figyelembe, hogy összesen 4, azaz NÉGY scenariója van a Resi2nek![]()
Anything could happen
And it will
ügyi vagy^^
bár most megfutamottam ez elöl nem tom mé de nem merek nekifogni!!XDD
hogy miért nem tom
lehet hogy nem szimpi nekem dehát akkor is!!!!
áhh jobb ha nem fogok neki
de akarom játszani!!!!!!!!^^
hagyd a fenébe nem neked való!!
de úgy fúrdal a kiváncsiság^^
na jóvan kussh legyen mán!!XD
"Need doctor bad..."