jókon tudunk röhögni, Renn XD
jókon tudunk röhögni, Renn XD
Anything could happen
And it will
Nekem is meg van a cim
na most figyeljetek A sötétség tükre
Na mijen?
én azt nem tudom hogy hány fejezetes lessz de én ugy gondoltam hogy 4-5 esetleg 6 fejezetest
mit gondoltok
én azt szólom, hogy a sötétség tükre olyan GoL-os ami persze egyáltalán nem baj.
Anything could happen
And it will
YzaaA, ne címed legyen, történeted. Nem tudom elégszer mondani.
(A spoiler nem neked fog szólni, csak most eszembe jutott.)
Amúgy elgondolkoztam azon, hogy lehetne csinálni olyan sztorikat, amihez XNA Larával képeket lehetne gyártani. Mint a SimTale-k, ha itt tartok (fentebb ugye... akit érdekel, PÜ-ben megmagyarázhatom, most lusta vagyok).
jaaajjjj, a Sim Talek
nekem is volt egy. a hajótörött Krónikákból. mind3 és így az összes krónikás rész megvan
Anything could happen
And it will
Na tessék.
Én meg... hmm, hát már több mint két éve írtam egy történetet, deee... a gyakorlatban nagyon keveset haladtam vele. Elment a kedvem a fényképezéstől, letöltésektől. Macerás. Ráadásul maximalista vagyok. De egyszer csak azért is befejezem és beküldöm.
én fogtam egy dossziét, kidekoráltam és telerajzoltam pálmafákkal, kinyomtattam a kis thumbnaileket,a miken a Simjeim voltak, és kézzel írtam alá történetet. még mindig itt vannak.
annyira megszerettem azokat a Simeket.... 3man voltak. és egyszer történt valami bug a játékban, és amikor beléptem hozzájuk, csak a nő volt meg. a férje és a gyereke (aki kb. 1,5 éves volt) felszívódott. annyira megszerettem őket, hogy majdnem sírtam. lett még volna velük tervem, bizony sok is. megpróbáltam újraalkotni őket, és összeolvaszottam a családot. csak mire egyáltalán megbarátkoztak..... meg eleve nem volt az anyja. és egy idő után megint ugyanaz a 2 Sim eltűnt, ugyanúgy. a történelem megismétli önmagát. akkora már tényleg annyira elkeseredtem, hagytam őket magukra, és asszem ki is törtöltem a játékot a gépről. a legnagyobb Fan Artjaim közé tartozik az a kis dosszié. ahhhh... nosztalgia...
Anything could happen
And it will
Készítettem egy képet szerintem nem is olyan rossz
Nem rossz? Hát ez zseniális! Nagyon nagy grat!