Nekem a McDonalds-os kajákról egészen megváltozott a véleményem ez a videó után:
http://www.youtube.com/watch?v=j-ljW...layer_embedded
Jáááájj, láttam a csávó filmjét a Mekiről.Hát igen... El nem tudom képzelni, hogy lehet minden nap ott kajálni. Én egy évben háromszor, ha eszek olyan kaját. Szerintem nagyon finom, nem azzal van a baj. Csak nem kéne túlzásba vinni, de hát a népnek aztán magyarázhatsz.
Most meg Clara néni is ott virít. Jeeee...
Csak így tovább!
![]()
én egy évben... phufff, alig eszek McDonaldsos kaját... Baján nincsen olyan, más városban meg alig-alig vagyunk, ha meg mégis, akkor is alig térünk be a McDonaldsba.
normális, utcai hambugert eszek viszont annál inkábbma is ettem egyet, amíg vártam
sajjjjtos!
az volt a reggelim.
de komolyan, nem beszélve arról, hogy rohadtul egészségtelenek, kurv@ drágák, hosszútávon meg pláne. aki mindennap azt eszik pl. reggelire, az tényleg gazdag lehet.
én személy szerint kb. egy hónapban egyszer megeszek egy hambit, attól még nem lesz semmi bajom.![]()
Anything could happen
And it will
Én egy hónapban 1x eszek ott, de csak krumplit, mivel mást nekem ott nem lehet. (bleh, allergia sucks)
Hát igen én nagyon ritkán eszek mekiben max egy évben 1x amúgy külföldön macdonaldsba se nagyon járnak inkább ilyen étkezdékbe ahol többet kap az ember a pénzéért és jobban is lakik, némelyik ilyen kajáldába ami egy étteremhez hasonlóan friss cucból főznek ételt ami jobb mint a meki![]()
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)