jééé tényleg!!
legalább ebben hasonlítunkXDD![]()
"Need doctor bad..."
nyhugodtttttan szeggyétek széjjee a lakásomat.![]()
Anything could happen
And it will
Bizony. Amúgy bármennyire is szép a Portal 2-es Chell, valójában a Portal 1-es Chell a realisztikusabb.Hát mert Chell egész életében nem használhatott akérmiféle kozmetikai eszközt, szint egész életében aludt, azaz olyan hibernált állapoban volt, Ting tudja, miről beszélek
Chell egy kislány volt még, amikor GLaDOS először elfogta és berakta abba a bizonyos hibernált állapotba. Ugyanis az Aperture "Bring your Daughter to Work Day"-t tartott, és van is egy Easter Egg, a Portal 2-ben. Chellnek is volt egy produkciója. Zoomoljatok rá a követlező képre, és látni fogjátok, hogy: "By Chell"
http://images1.wikia.nocookie.net/__...ll_project.jpg
Úgy tudom, hogy éppen "Bring your Daughter to Work Day" volt az Apertureban, amikor GLaDOS bebootolt. Azonnal elárasztotta neurotoxinnal (idegméreggel) az egész Aperture Laboratoriest. Chell viszont valahogy túlélte, és utána hibernálva élte tovább az életét, egész pontosan még Tesztalanynak sem kellett volna lennie, de valami hiba folytáb belekerült a Tesztalany-nyilvántartásba. Aztán felébredt... és elkezdődik a Portal 1.
Én imádom a Portalt, legfőképpen a hangulata miatt. Az első résznek egyébként feketébb a humora, a másodikban viszont több humor van. (Sztem legfőképp Wheatley miatt, de GLaDOS is gyakrabban bealakít, főleg, amikor Chellt a nem létező kövérsége miatt b@sztatja)
Anything could happen
And it will
Caroline? hát...
Caroline egy tag a fórumunkn
na szóval: Caroline nem más, mint az egyszeri Cave Johnson asszisztensnője. Caroline hűségesen ragaszkodott a főnökéhez, én még akár azt is el tudom képzelni, hogy Chell a lányuk
Caroline állandóan kiszolgálta a Johnsont, mindenben segítségére szolgált.
Így történt az, hogy amikor az Aperture elkezdett kisérletezni a holdkőzetekkel (amik marha drágák), arra jöttek rá, hogy halálos méreg, és Cave Johnson is halálosan beteg. (ja, és arra is rájöttek, hogy a holdkőzetek nagyszerű portál-vezetők. az a fehér szutyok holdkőzetből van, tudod, van a repulsion gel (kék), a propulsion gel (narancs) és van ez a fehér kutyvasz
Cave Johnson megpróbálta kijátszani a halált, és elindult ezen az elven: ha zenét és képeket felrakhatunk egy CD-re, akkor egy ember agyát miért nem lehetne?
és arra utasította az Aperture tudósait, hogy készítsenek egy oylan számítógépet, ami ezt lehetővé teszi.azonban Cave tényleg rohadt beteg volt, (állandóan Caroline vitte neki oda a fájdalomcsillapítókat) és már nem bírta sokáig. Cave Johnson azt mondta, hogy ha idő előtt meghal (mielőtt belegyömöszölnék az agyát a számítógépbe), akkor Caroline-nak kell az egész Aperture Science-t vezetni.
hát bizony Cave Johnson idő előtt halt meg, és Caroline vezette a helyet.
ez az, amit szilárdan tudok. asszem (naaagyon asszem, nem vagyok benne biztos), Caroline lett az újdonsült GLaDOS alapvető személyisége, és Caroline miatt GLaDOS lelkileg (höhö, számítógépnek van lelke) instabil volt, és rendkíül veszedelmes.
Spoiler!
aztán a Portal 2 végén GLaDOS kitörölte magából Caroline-t.
"Say Goodbye, Caroline!"
"Goodbye, Caroline!"
Anything could happen
And it will
ahamm....értem!!
sagény Jhonsonnmagyon sajnálom hogy ez történt vele!!
akkor nagyon édes lehetett Carolineme'g csak a hangjából megítélve iss!!!
![]()
"Need doctor bad..."