Utoljára módosítva: namivanmar által : 2011-07-22 21:08
It's not the end that I fear with each breath
It's life that scares me to death.
Nem tudom melyik ventillátor megy, mert kikapcsolás után csak alul az a kék led világít meg felül a zöld világít folyamatosan ami az a sárga led mellett van ami akkor villog amikor dolgozik a gép, bementem a szervíbe ott is azt mondták hogy látnia kellene a gépet, de azért a segítséget köszönöm
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
na persze megszopt@m a géppel nem kapcsol be. megin' ezer év mire garanciába átrágják hogy mi a baj és mit szúrtam én el, nehogy kicseréljék. utálom a világot. bár kezdem megszokni hogy mindig igy járok ha gépet veszek.![]()
ahoz hogy szakembert hivjak, kicsit tul sok gépet raktam már össze szerintem....
próbáltuk mindenhogy. alaplap táp proci. a lehető legkevesebb. be sem kapcsol csak a standby led világit a lapon. valoszínű a lap szar. másik táppal sem csinált semmit. töbféleképpen votl probálgatva úgyhogy nem "kontakthiba". egyszerűen utál engem az élet, de én is őt
helyette inkább tomb raidereztem egy kicsit. yeah
egyetlen baj az átfutási idő. unokatesóm vásárolt pesten (megsporoltam így egy új hdd-re valót), tesóm hozta haza aki kéthetente jön, így valószinű sok idő hozzáadódik mire akármit visszakapok, ha kapok. ha csak nem jár unokatesóm erre véletlenül korábban.
![]()
Én orjási segítséget akarok kérni. Ki ismeri a Daz 3d Progit? Me ez nekem nagyon magas.Vágom hogy be töltöm a modellt... De az extrákat amiket bele pakoltam nem tölti bé. A másik meg a texturát rá rakni?