Én mindenesetre puszilom őket, akárhányan vannak.![]()
Most lehet butaságot fogok kérdezni:
Az lehet Tápegység vagy kontakt hiba, hogy: A gépem csinál olyat hébe hóba hogy kikapcsolás után megy a ventillátor?
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
szerintem tápegység hibája lehet, mivel azon keresztül megy az áram. kérdés hogy a táp ventije megy e, vagy a processzoré. még alaplap is lehet, mivel a kapcsoló arra van kötve és azon keresztül adja a jelet a tápnak. de furcsa hogy csak hébe-hóba. meg kell próbálni széthúzni meg összedugni a dolgokat, ha úgy sem változik valaki hozzáértőnek megmutatni. de amikor csak néha-néha csinál valamit, úgy nehéz kiszűrni. hibát úgy lehet megoldani ha fenn áll vagy elő tudjuk idézni.
It's not the end that I fear with each breath
It's life that scares me to death.
Na jó én is kérdezek. Nem rég vettem egy mp4 érintőképernyős lejátszót az én gépem nem ismeri föl. Ezzel mi az istent tudok kezdeni? Mert uncsitesomnál meg föl ismeri ugyan az az xp minden talán rosszabb a gépe ennyi...
nálam is volt ojan és most is van hogy se a tellomat se az usb-met nem ismeri föl a gép 1x1x:S
mindenhova megprobáltad dugdosni???
mert nekem is csak ugy megy!!![]()
"Need doctor bad..."
na akkor nem tudok segíteni:S
nem értek ehez bocsi!!![]()
"Need doctor bad..."
ha működö usb portba dugsz be valamit a winfos egyből nyikorog. ha semmit nem ír ki akkor gond van. ha csak nem könyvelte már el magában ismeretlen hardvernek. gondolom ha adtak hozzá telepítőt azt fölraktad.
sajátgépre jobb klikk az asztalon, tulajdonságok, hardver fül, eszközkezelő gomb. ha ott van ismeretlen eszközöd valahol akkor az lehet gond. jobbat hirtelen nem tudok. telepatikusan nehéz ilyet csinálni
ha semmit nem ismer föl abban az usb portban akkor vagy nincs bekötve vagy esetleg le van tiltva.
It's not the end that I fear with each breath
It's life that scares me to death.
Nem kaptam lemezt hozzá...Vistani isit az xp "hardver telepitése során probláma lépett fel. Egyik portomnak sincs baja mert ki probáltam mind.
Egészen pontosan ilyen a lejátszom Katt
Oké most már annyit elértem hogy látjade mind a 2 meghajtoja dög üres(holott van rajta zene) az hogy lehet?