Oldal: 58 / 116 ElsőElső ... 848565758596068108 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 571 - 580 (1152) összesen

Téma: Szia Kacsa :-)

Sírrabló tom croft logója
    Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

kacsaaaaaa te tudsz egy jó ps2 emulátort??

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet tom croft eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    kacsaaaaaa te tudsz egy jó ps2 emulátort??
    nem-nem, én PS2-n még nem emuláltam semmit...
    de az Emulator-Zone-on most adok neked egyet, de szólok, fogalmam sincs, hogy működik..
    http://www.emulator-zone.com/downloa...00-binaries.7z
    Anything could happen
    And it will

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

Én úgy tudom, hogy működnek ezek rendesen, de csak akkor ha über-giga-mega-szuper-hiper géped van.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Ting eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    de csak akkor ha über-giga-mega-szuper-hiper géped van.
    a PS1 nálam totál rendesen futott, 60 FPS-sel. (lemértem FRAPS-szal)
    a PS2 már biztosan szaggatna akkor.de én biztos elviselném akár a 10 FPS-t is
    de a Wii-s, Dolphin nevű emulátor kereken 2 FPS-t adott(éééés látom, ahogy Petya megint elevszti az eszméletét) aaaazt is lemértem FRAPS-sal.
    Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-07-17 10:00
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    de a Wii-s, Dolphin nevű emulátor kereken 2 FPS-t adott(éééés látom, ahogy Petya megint elevszti az eszméletét)
    Hajaj.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

jaaj csak legyen már keddakkor hozzák házhoz a Resi5 GOLD-ot.
    kár, hogy Cindy nem tudja, mert sokat beszéltünk privátban és azt mondta, hogy nem nyugszik, amíg rá nem vesz a resi5 megvásárlására.
    meg Robbienek is nagy szerepe volt a döntésemben. végre kiélhetem a hardcoreságomat, ahogy elnézem hosszú játéknak nézek elébe. éééés sok achievement is van hozzá. összesen, ha mindegyiket megszerzem (Lost in Nightmarest, Desperate Escapet és a Mercenaries Reuniont is beleszámítva), akkör összesen 2400 pontot kapok.
    jaaaajh már régóta szeretném ezt a játékot, de rengeteget hezitáltam, mert bebeszéltem magamnak, hogy már nem jó, mert nem hasonílt a régi részekre. (kussojjá Kacsa, ezt el ne kezdd megint! --- oksa, ha annyira akarod. de tényleg, benne vannak a Lickerek is, csak nem lehet olyan rossz. ---- így van, Kacsa. ---- de már nem is olyan ijesz...--- elhallgass, kacsa!! ---- jól van na, elhallgatok. .... de nem is horr... ----- Kacsát fejbelőtték)
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    jaaj csak legyen már keddakkor hozzák házhoz a Resi5 GOLD-ot.
    kár, hogy Cindy nem tudja, mert sokat beszéltünk privátban és azt mondta, hogy nem nyugszik, amíg rá nem vesz a resi5 megvásárlására.
    meg Robbienek is nagy szerepe volt a döntésemben. végre kiélhetem a hardcoreságomat, ahogy elnézem hosszú játéknak nézek elébe. éééés sok achievement is van hozzá. összesen, ha mindegyiket megszerzem (Lost in Nightmarest, Desperate Escapet és a Mercenaries Reuniont is beleszámítva), akkör összesen 2400 pontot kapok.
    jaaaajh már régóta szeretném ezt a játékot, de rengeteget hezitáltam, mert bebeszéltem magamnak, hogy már nem jó, mert nem hasonílt a régi részekre. (kussojjá Kacsa, ezt el ne kezdd megint! --- oksa, ha annyira akarod. de tényleg, benne vannak a Lickerek is, csak nem lehet olyan rossz. ---- így van, Kacsa. ---- de már nem is olyan ijesz...--- elhallgass, kacsa!! ---- jól van na, elhallgatok. .... de nem is horr... ----- Kacsát fejbelőtték)
    LOOOL, jó játék nem fogod megbánni hogy megvetted

Alapbeállítás

Én a 2010 -es Medal of Honor -ral vagyok így. A single nem érdekel, csak a multi, viszont rosszat mondanak róla, pedig a gameplay -ek alapján jól néz ki. És 5000 Ft + szállítás. Nem tudom eldönteni, hogy megvegyem -e vagy sem.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Új MoH engem is régóta érdekel, kíváncsi vagyok a Linkin park számait hogy rakták bele

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem tudom eldönteni, hogy megvegyem -e vagy sem.
    ismerőőős.
    nézz belőle gameplayokat, esetleg olvass kritikákat (bár a kritikák nagyon gyakran megtévesztőek, mondom, sztem le vannak fizetve a kritikázók) ÉÉÉS! ha van belőle demó, azt soookszor told ki.
    ______
    szserk:: itt volt az ideje a Resi5-öt az avataromra is kitenni. fúhh már elképzelem, ahogy letépem róla a a csomagolást, hirtelen beüt a Vangelis - Chariots of Fire, lassan tépem a zacsit olyan eltorzult, idióta, kicsit orgazmusos fejjel.... kinyitom.... és nincs benne lemez jaaj Kacsa a fene egyen meg téged
    Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-07-17 20:44
    Anything could happen
    And it will

Oldal: 58 / 116 ElsőElső ... 848565758596068108 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •