Nekem általában azok a játékok jönnek be legjobban amikre azt mondják hogy "megbukott"... XD
Egy két magazin lehúzza a játékot a többi meg megy utána....
Nekem általában azok a játékok jönnek be legjobban amikre azt mondják hogy "megbukott"... XD
Egy két magazin lehúzza a játékot a többi meg megy utána....
De nem mindig az újságok a hibásak nem is kell messzire mennünk az AOD is a kiadó miatt bukott....Meg azért általában amelyik játék rossz értékeléseket kap azok sz*rok is.....
Hömm----Hömmm...
Megkaptam a levélválaszt a Dark Energy Digitaltól, de nem tudtak segíteni.
Ugyanazt mondták, mint ahogy én gondoltam.
Csakhogy én nem engedem magamat.
Az a helyzet, hogy CSAK ez a Medál (igazából Kis-Achievement) hiányzott a HYDROPHOBIÁból.
Azaz mindent összegyűjtöttem, pontosan 72 Dokumentumot, és rá még kb. 50 Medált.
Az volt a problémám, hogy nagy levegőt kellett venni, éslemmeni a liftaknában, ahol 3 DB Gyűjhető tárgy volt.
-2 DB normális, E-bookos írat (ezt annyiszor begyűjtheted, ahányszor végigviszed a játékot)
- és 1 DB MAVI-dokumentum a nyomorult Malthus munkáiból. (amit kizárólag egyszer gyűjthetsz be)
(MAVI? Az legjobban egy nagyon fejlett PDA-hoz hasonlít)
és én ezt begyűjtöttem. már korábban.
A Medált CSAK úgy lehet megszerezni, ha EGYSZERRE mind a 3-mat összegyűjtöd.
És mivel én a MAVI-Dokumentumot már begyűjtöttem --> teljesen lehetetlen volt megszereznem a Mély Lélegzet nevű Medált.
Ebből sajna az jön le, hogy vagy feladom vagy nem.
Hát én a nemet választottam. De ennek viszont az volt az ára, hogy: ki kellett törölnöm az egész mentett állásomat az Xbox menüben, és mindent elkezdeni a nulláról, mint Karácsonykor, amikor letöltöttem.
Mára meglett a Medál, amit akartam.
És ez azt jelenti, hogy meglett az az Achievement is, amiért kitöröltem a menett állást.
Persze hivatalosan még nem - még be kell gyűjtenem mindent, mint korábban.
.
Azért nem fura, hogy egy ilyen kicsi dolgo ilyen nagy "kalibát" tud okozni?
És ez még nem is "kaliba". Ennél sokkal nagyobbak is vannak az életben.
Anything could happen
And it will
ööö, a kaliba az nem galiba? xD
amúgy Kacsa nagyon ügyes vagy, tényleg gratulálok
én már rég kidobtam volna az ablakon... nos nem vagyok túl türelmes típus
de... LOL félrírtam
én kénytelen vagyok türelmes lenni, tőlem ezt nagyon megköveteli most az élet, pláne ezkeben a hónapokban (nem halálos baj, de bajnak baj. nem is velem, valaki mással)
.
amúgy Bexika mit szólsz a MAVIhoz?
ha egy kicsit is tetszik, akkor ajánom ezt a videót. ez olyan, mint annak idején a TRU Beneath the Surface, játék-készítői videók a játék jó dolgairól, amiket bemutat:
http://www.youtube.com/watch?v=byoANW53aOA
az LP4 (Life Preserver 4) pisztoly is benne van, na az is nagyon vagány.
a lényege: nem túl erős fegyver, de nem is arra való, hogy mindig csak lőjünk vele.
arra való, hogy a biztosítékot kilőjük, ami árammal van teli, és ez jó a vizes területeken.
illetve az olajjal teli hordókat felrobbantani. és ez csak egy pár.
az LP4 arra való, hogy a HYDROPHOBIA igazi fegyvereit, a környezeti veszélyeket észrevegyük és bevessük a Malthus követői ellen.
Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-02-04 22:43
Anything could happen
And it will
Gondold el, ha elkezdenék sikoltozni, pl egy zuhanáshoz.. a szomszédok azt hinnék, hogy éppen ölnek engem.
nekem az a halál a kedvencem, amikor Larát álló helyzetben kinyírják, és így csinál: váhohhó.... puff.... és térdre ereszekdik és annyi xD
amúgy mindegyik TR-ben így hal meg alló helyzetben, csak a TR1-ben nem.
nem fura? ott elalszik.
Anything could happen
And it will