én meg a resi5-öt akarom játszani
nem tudom hogy de a resi4-et egyszerüen nem tudom megunni!!!
a rohadt életbe a francos Vidikártyát!!!![]()
én meg a resi5-öt akarom játszani
nem tudom hogy de a resi4-et egyszerüen nem tudom megunni!!!
a rohadt életbe a francos Vidikártyát!!!![]()
"Need doctor bad..."
a rohadt életbe a szülői engedéllyel!persze, tittokban nehezebb lenne megvenni. pedig, ha a dobozt eldugnám és nem látná a hiányzó 9ezret a pénzemből (amire nem is olyan gyakran néz rá), akkor titikoban is meg tudnám venni
de én nem vagyok az az eltitkolós típus. és anyám nem tudom, hogy tudja-e, hogy kijátszottam a resi1-et, 2-t, 3-mat, 4-et, amik mind-mind 18-asok. (nagyon érzékeny a 18-as karikára.
)
végre lenne egy SAJÁT, eredeti resim, amit minden akadozás nélkül végig tudnák vinni.
Spoiler!
Anything could happen
And it will
hát csak nem akarom öket még ezzel is terhelni sajnos apám még egy 200 eurost be kellet váltson mert nincs pénz meg az a rohatt villany meg a Romtelecom is kib*szott velünk!!
szoval most inkább nem kérdem megmajd aztán mikor hazajönnek németböl akkor majd megmondom
Resi4-et FPS-el???O___o
fhuu de kiprobálnám!!!
(esküszöm én már mindent ki akarok probálniXDD)
"Need doctor bad..."
jaaj YzaaAaz FPS nem csak a First Person Shooter. egyébként is borzalmas lenne FPS-sel, az biztos.
FPS: Frames Per Second, ami annyit jelent, hogy Képkocka Per Másodperc. minél magasabb ez a szám, annál jobb.Asszem a lehető legmagasabb FPS az a 60. az FPS attól függ, hogy mennyire jó a géped, drágább hardverek jobb, magasabb FPS-t jelentenek.
az alacsony FPS nagyon zavaró lehet, egyszerűen kinyírja a játékélményt.vannak ilyen FPS-****k, akik ha nem 60 FPS-t kapnak, akkor rosszul vannak, de én őszintén szólva már 20-szal is beérem, nekem már akkor folyik a játék.
DE ha magával ragad a játék, mint a Resi4-nél, akkor látod, képes vagyok még ilyen sz@r FPS-sel játszani, mint 12-14.
![]()
Anything could happen
And it will
Kacsa, költözzünk Petyához.![]()
akkor csomagoljátok fel a macskátokat!!!!![]()
"Need doctor bad..."