Oldal: 6 / 82 ElsőElső ... 456781656 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 51 - 60 (815) összesen

Téma: PC-s topic

Alapbeállítás

Idézet Stranger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen, szerintem is "megérdemelne" a többi hardver egy jobb videókártyát. Am minek ilyen drága alaplap? microATX-es crossfire nélkül sokkal olcsóbb, neked meg úgy sem kell több videókártya. A memóriákat meg sztem ez sem támogatja natívan 1600Mhz-tól, "csak" tuninggal...
    Meg azért hátha lesz idő, hogy kedved támad játszani namivanmar, hiába mondod hogy nem, és akkor bizony meg kevés lesz a kártya. A 2x4 gb ramot hülyeségnek tartom, persze Én nem tudom, hogy mennyit eszik el egy 3d -s modellező miacsoda, de ha mindenképp 8 gb -t raksz bele, akkor remélem tudod, hogy alap hogy 64 bites Win 7 -et raksz fel, mert az kezeli a 3,2 gb -nél nagyobb ram -ot, a 32 bitesek nem.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Meg azért hátha lesz idő, hogy kedved támad játszani namivanmar, hiába mondod hogy nem, és akkor bizony meg kevés lesz a kártya. A 2x4 gb ramot hülyeségnek tartom, persze Én nem tudom, hogy mennyit eszik el egy 3d -s modellező miacsoda, de ha mindenképp 8 gb -t raksz bele, akkor remélem tudod, hogy alap hogy 64 bites Win 7 -et raksz fel, mert az kezeli a 3,2 gb -nél nagyobb ram -ot, a 32 bitesek nem.
    tudom hogy win7 kell. ez az egy dolog amit utálok abban hogy uj gépem lesz de majd csak elviselem valahogy. elöbb utobb ugyis muszáj lesz váltani...
    It's not the end that I fear with each breath
    It's life that scares me to death.

Sírrabló Caroline logója
    Hely
    Hatvan
    Üzenetek
    1.450
    Blog bejegyzések
    10

Alapbeállítás

Na hát nem is tudtam hogy 3.2 giga ramnál már win7 kell én most bővítettetem majd a ramot 1 gigára 512 Mb ról már ráfér mert 4 éve vettem a gépet és még csak a winyó lett benne bővítve
    I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
    Tomb Raider the best game :)

Alapbeállítás

Idézet Caroline eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na hát nem is tudtam hogy 3.2 giga ramnál már win7 kell én most bővítettetem majd a ramot 1 gigára 512 Mb ról már ráfér mert 4 éve vettem a gépet és még csak a winyó lett benne bővítve
    hü. 512 az nemsok. xpnek is elég kevés. az csak 1 gigán kezd türhetö lenni az én mércémmel. enyém is annyival zötyög.

Archeológus Stranger logója
    Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Nekem 768Mb van. Am netezni és régebbi játékokkal (TR) simán lehet játszani. Az újak közül még az Anniversary is lazán ment.
    Caroline: pontosabban 64 bites win7 kell, 32 bites win7 ugyan úgy nem ismer fel többet.

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Nekem 4 GBom van vagy 70%át szokta néha használni az after effect
    Főleg ahogy látom namivanmár profiljában szerepel a CGI gondolom foglalkoztat ahoz meg pláne kell a RAM nem?

Alapbeállítás

Idézet Robbie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem 4 GBom van vagy 70%át szokta néha használni az after effect
    Főleg ahogy látom namivanmár profiljában szerepel a CGI gondolom foglalkoztat ahoz meg pláne kell a RAM nem?
    3dsmax-et nyomkodom néha. de csak modellezgetni, és csak most kezdek visszatérni rá, ahogy időm engedi. muszáj fellépnem ujabb kategoriába. win7, 3dsmax2012, több memoria, több mag a 2 magos korszakot igy át is ugrom. amugy ja maxnek sem árt a memoria. nem csinálok hüde dolgokat de sikerült kiakasztanom már amiatt régen. nagy csörrögések közepette. de az uj max állitolag stabilabb. azért is érdekel a videokártya csak a viewportban számit egy kicsit. de nem eget rengetően.
    csak ne kéne megint rendszert váltani. x éve az xp-t is utáltam. már megtanultam kezelni és megfelelő helyeken pofán rugdosni, de a win7 minden logikámnak ellent mond eddig. de nem megyek bele mert 2 oldalnyi szitkozódás lenne.

Alapbeállítás

Idézet namivanmar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    3dsmax-et nyomkodom néha. de csak modellezgetni, és csak most kezdek visszatérni rá, ahogy időm engedi. muszáj fellépnem ujabb kategoriába. win7, 3dsmax2012, több memoria, több mag a 2 magos korszakot igy át is ugrom. amugy ja maxnek sem árt a memoria. nem csinálok hüde dolgokat de sikerült kiakasztanom már amiatt régen. nagy csörrögések közepette. de az uj max állitolag stabilabb. azért is érdekel a videokártya csak a viewportban számit egy kicsit. de nem eget rengetően.
    csak ne kéne megint rendszert váltani. x éve az xp-t is utáltam. már megtanultam kezelni és megfelelő helyeken pofán rugdosni, de a win7 minden logikámnak ellent mond eddig. de nem megyek bele mert 2 oldalnyi szitkozódás lenne.
    Ellent mondhat a logikádnak, de fejlődni azt kell, Én is undorodok még a win7 -től, de csak azért nem használom, mert a cod2 nem igazán kompatibilis vele, cod2 -ben meg aktívan játszom, klánom van, így amíg ez van, hanyagolom a win7 -et. Bár a BF3 miatt jó lenne felraknom, de majd meglássuk. Win 7 -en igazából nekem az uac -kal van problémám, de viszont kell, hogy ne települjenek kéretlen dolgok. Viszont mindig jobb egér az ikonon, és futtatás rendszergazdaként, na ez az, ami idegesítő. Sőt, van, hogy még a rendszerfájlokba se enged beleturkálni, pedig te vagy a rendszergazda. Szóval...lehet kivárom a Win 8 -at is.

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ellent mondhat a logikádnak, de fejlődni azt kell, Én is undorodok még a win7 -től, de csak azért nem használom, mert a cod2 nem igazán kompatibilis vele, cod2 -ben meg aktívan játszom, klánom van, így amíg ez van, hanyagolom a win7 -et. Bár a BF3 miatt jó lenne felraknom, de majd meglássuk. Win 7 -en igazából nekem az uac -kal van problémám, de viszont kell, hogy ne települjenek kéretlen dolgok. Viszont mindig jobb egér az ikonon, és futtatás rendszergazdaként, na ez az, ami idegesítő. Sőt, van, hogy még a rendszerfájlokba se enged beleturkálni, pedig te vagy a rendszergazda. Szóval...lehet kivárom a Win 8 -at is.
    hát ez a rendszergazdás futtatás ez az ami engem is kiakaszt. meg a méretét nem tudom megemészteni. én 100 megára sűritett 95-ön nevelkedtem. az is oprendszer volt. az xp-nek is azt mondom egyen meg másfél gigát, nőttek a tárhelyek annyit azóta. de hogy 20 gigára aggodik a 7, és csak az a f*s van rajta. hát menjen a búsba. legalább tudna valamit cserébe, de ugyan úgy meg kellett tömködnöm drivetekkel, nem találtam benne semmit, és minden tök máshogyan volt mint ahogy megszoktam... nekem ez a csillogo villogo átmenetes elhalványulos mindenféle hülyeség nem kell, hely kell, és hatékonyság. nem parasztvakítás a semmire. na csak kikivánkozott pár mondatban. remélem ha saját gépen használom akkor megbarátkozom vele. nincs hozzá valami xp skin/mod? majd utána kell járnom.

Alapbeállítás

Ez a csillogás villogás mind marketing. Ugyanúgy ahogy a DirectX 11 is pl. Na de ez más téma.
    Van XP skin/mod, de attól még a Win7 ugyan olyan szarul kezelhető lesz. Majd ha aktuális számodra, akkor dobj meg egy privivel.
    Amúgy még a Win 7 helyigénye annyira nem gáz, bár tény, hogy a semmiért azért több helyet eleszik, ami megint csak érdekes. Jó, DirectX 11, meg kutyakukija, de akkor is.

Oldal: 6 / 82 ElsőElső ... 456781656 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •