BF3 nem hivatalos gépigénye:
Battlefield 3 minimum gépigény
- Szabad hely: 15GB a dobozos, 10GB a digitális verzióhoz
- Operációs rendszer: Windows Vista, Windows 7
- Processzor: Core 2 Duo 2.0 GHz, 2GB RAM
- Videókártya: DirectX 10, vagy 11 kompatibilis
Ajánlott gépigény
- Szabad hely: 15GB a dobozos, 10GB a digitális verzióhoz
- Operációs rendszer: Windows 7 64 bit
- Processzor: Quad-core Intel/AMD CPU, 4GB RAM
- Videókártya: GeForce GTX 460/Radeon HD 685
gépmániások figyelem
uj gép vásárlását tervezem, bármiféle ajánlatot és figyelembe vételt szivesen fogadnék
proci nagy valoszinüséggel i5 2500k lesz, ehez kell még alaplapot választanom, 2x4 giga ddr3, valami olcsoféle videokártya, és kb ennyi. bár lehet hogy hozzájön egy opcionális táp meg uj hdd is.
ajánlottak már ilyet:
alaplap: Gigabyte GA-P67-DS3
crosair 2x4 giga ddr3
asus geforce 440gt
árban hasonlo tipusok esetleg érdekelnek, ha bárminek hasonloval van tapasztalata. ja és nem játékgépet építek, gpu-nál fontosabb a cpu nekem. agyaltam az i7 2600k-n is, de az szerintem kicsit fölöslegesen drága lenne nekem.
It's not the end that I fear with each breath
It's life that scares me to death.
Ha nem játékgép, akkor...na mindegy.Jó kompletten az egész, bár én a 440 gt helyett vennék azért egy izmosabbat, mint pl. asus gtx 460 -at, jó, ez egy 10 -11K -val drágább, de ha játszani támadna kedved, akkor ezzel a karival high beállításokon sem lesz problémád.
http://wolfkatirajongok.wordpress.com
http://katiwolf.gportal.hu/
Igen, szerintem is "megérdemelne" a többi hardver egy jobb videókártyát.Am minek ilyen drága alaplap? microATX-es crossfire nélkül sokkal olcsóbb, neked meg úgy sem kell több videókártya. A memóriákat meg sztem ez sem támogatja natívan 1600Mhz-tól, "csak" tuninggal...
Fuuu nekem az Adobe After effects csak új puszilja befele a RAMot xD
a videokártya nagyok sokadlagos dolog nekem, mivel tiz éve nem játszottam pc-n és valoszinü nem is fogok. studio maxhez ha videokártyát akarok egy quadro vagy fire kéne, az meg teljesen más árkategoria. azokon alul meg nemigazán van nagy különbség. renderhez leginkább processzor kell... a fent emlitett videokártyák híján...
az alaplap meg a 4 memoria slot miatt lesz hasonlo szerintem. ha bövitnei akarok nem akarom a régieket kidobni/eladni, inkább mellétenni csak.
Utoljára módosítva: namivanmar által : 2011-07-12 19:00
It's not the end that I fear with each breath
It's life that scares me to death.