Oldal: 47 / 116 ElsőElső ... 3745464748495797 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 461 - 470 (1152) összesen

Téma: Szia Kacsa :-)

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hogy mennyire jobbak az oldgenek, mint a nextgenek. egyszerűen sokkal jobb a játékmenet, sokkal többet nyújtanak - minden szinten, kivéve a grafikát. dehát tudjátok, mit mondok a grafikára.
    ebben teljes mértékben igazat adok!!!!!!
    ez igy igaz az old gen részek sokkal izgalmasabbak nincs bwenne annyi segítség és jobban ki tudod élvezni magad vele(nem ojan értelembenXDD)
    benne van az izgalom meg minden ami kell egy kaland játékba!!!
    én az old géneket jobban szeretem nem a grafikája iatt hanem a játékmenete miatt!!!
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet YzaaA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ebben teljes mértékben igazat adok!!!!!!
    ez igy igaz az old gen részek sokkal izgalmasabbak nincs bwenne annyi segítség és jobban ki tudod élvezni magad vele(nem ojan értelembenXDD)
    benne van az izgalom meg minden ami kell egy kaland játékba!!!
    én az old géneket jobban szeretem nem a grafikája iatt hanem a játékmenete miatt!!!
    pontosan.
    én nagyonis szeretem a nextgenesket is ám. csak... azokat máshogy.
    egész másmiért lehet őket szeretni. (és kevesebb dologért is xD)
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Michele eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy délután elég lesz rá.
    Michele, te olyan lassú vagy?! xDDDDDDDDDD
    Komolyan, kis túlzással egy délután sem kell rá. ééés összegyűjtöm ezzel együtt az összes revárdot is.
    Az Underworldre.... hm.... arra talán nem lenne elég egy délután...? vagy igen? hmmm.... nem tudom. de egy nap alatt biztos minden kinccsel meglenne.
    Anniversary fikázásában nem vagyok benne. (lehetne fikázni bezony azt is... de én nem)
    Anything could happen
    And it will

Sírrabló
    Üzenetek
    1.587

Alapbeállítás

Michele, te olyan lassú vagy?! xDDDDDDDDDD
    Komolyan, kis túlzással egy délután sem kell rá. ééés összegyűjtöm ezzel együtt az összes revárdot is.
    Az Underworldre.... hm.... arra talán nem lenne elég egy délután...? vagy igen? hmmm.... nem tudom. de egy nap alatt biztos minden kinccsel meglenne.
    Anniversary fikázásában nem vagyok benne. (lehetne fikázni bezony azt is... de én nem)
    Igen, olyan lassú vagyok.
    Én sokszor próbálom magamnak érdekesebbé tenni. Nézelődök, sétálok, lopakodok. De valahogy ez is kevés.

TRA lett a legjobb, de ott is tudnék mit kifogásolni, főleg a felépítésben. A fehér peremek meg minden... Áhh, ezt tényleg csak játék közben tudnám igazán érzékeltetni, bemutatni.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Michele eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én sokszor próbálom magamnak érdekesebbé tenni. Nézelődök, sétálok, lopakodok. De valahogy ez is kevés.
    :
    Ha hiszed ha nem, én már megpróbáltam filmszerűvé tenni, azaz olyan furán tartani a kamerát, nem állandóan futok, a sarkokon belopakodok... stb.
    a harcokban nem állandóan lőni, de a harcok legtöbbször az Adrenaline Dodge miatt tökre bénának néznek ki, (mert Lara feje egyik pillanatban itt- a másikban meg átfedő animáció NÉLKÜL odapattan, ráadásul elvetődni, és a fejeden átgurulni utána kib@szott fájdalmas, ezt máshogy is meglehetne csinálni, khm... meglehetett volna) komolyan, minte valami mátrix. olyan belassítós, mint a Mátrix film ebből kicsit tényleg sok lett, nem kellett volna mindenhova belassulós elugrás.
    hupsz, végülis mégis fikáztam.ez van.

Szerk.: ugyanezt megpróbáltam az Underwolrdben. na ott aztán tényleg nem ment, mert ha egyszer a játékban sem lehet normálisan kezelni a kamerát, akkor így meg pláne nem xD
    Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-06-28 16:55
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

Gondoltam rád Kacsa
    Katt ide: http://store.steampowered.com/app/92000/
    Hydrophobia: Prophecy 75 % -os leárazás! 2,50 euró csak a játék, szóval bolond, aki kihagyja ilyen olcsón!

"ŐRÜLET A HÉT KÖZEPÉN!" írja a Steam is. Az akció végéig jelen pillanatban kicsivel kevesebb, mint 20 óra van hátra.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

és én hoyga kurv@ életbe vegyem meg?!?! tudod, milyen bosszantó, hogy egy fingásomba kerül a játék, és mégsem játszahtok vele??
    1: nem tudom megvenni, nincs bankszámlánk, sem olyan számla vacak, aminek a segítségével neten tudok vásárolni
    2: ha VALAHOGY mégis megvenném (de már torrenten letöltötte, akkor sem tudnák vele játszani) letöltöttem, a legalacsonyabb grafikára raktam, és el sem indult, lefagyott.
    megpróbáltam a szomszédnál, ott is lefagyott. be sem töltött a játék.
    és megmondom őszintén, meg sem aarom venniha már egyszer ott az XBOXOMON A MEGVÁSÁROLT JÁTÉK!
    ez a Dark Energy is itt tököl, hogy folyamatosan javítgatja, de komolyan, ez már nagy hülyeség, a Steames megjelenés óta HAT DARAB (AZAZ 6!!!) PATCHET KIADATAK A PROPHECYHEZ!!!
    volt is valaki, aki ezt írta: (és TOTÁL egyetértek vele)
    "Tudjátok, mit művelt a Dark Energy? Kiadott egy félkész, béta verziós játékot. Ezért mi fizettünk, megvettük május eleén. Aztán, szépen adogatták a patcheket, és végül, a játék hivatalos verziója csak már, a 6-os Patch végére ért el. AZAZ aki játszott a Hydrophobiával és használta a DarkNet-et (ezzel lehet reviewelni a Hydrophobiát), az az ember tulajdonképpen letesztelte a játékot."
    Komolyan, röhej.
    Az addig oké, hogy a Dark Energy nagyon hálás cég és hallgat a vevőire, de könyörgöm, röhej.
    Kiadták a Hydrphobiát CSAK Xboxra, még 2010 augusztusában. Aztán, december 20-án kapott egy óriási Patchet, ami az egész játékot átalakította )egy tényleg jó húzás volt, valóban sokkal jobb volt a játék tőle. Ennek a Patchnek a neve: Pure.
    Namost, megjelentek a hírek a Prophecyről. Még Május elején. Ez sem a Hydrophobia folytatása, ez a Pure folyatása. (Sőt, a fejlesztők mondták, hogy ez NEM Hydrophobia 2, ez Hydrophobia 1.5. Már itt vakartam a fejem, hogy hülyeség lenne már javítgatni, inkább folytatni kéne a Hydrophobia 2-vel. Ez alatt új pályákat, folytatott történetet értek)
    Azt mondták, hogy meg fog jelenni EGYIDEJŰLEG PS3-ra és PC-re is. Hát, a PC-s verzió Május 9-edikén jelent meg, de PS3ra még mindig nincs -_______-" biztos az a hekkelés a feleőls érte, de erre nem térek ki, enm értek a PShez)
    Miután megjelent a Prophecy, a Dark Energy szépecskén kiadott hozzá 6 darab patchet.
    Szerintem ez már szánalom. -.-
    Ha eddig nem ért el olyan sikereket, már biztos nem fog. Csak hát kicsi csapat, és sok ideje/pénze van ebbe benne a projektbe.
    Mindegy, én már beletörődtem hogy több Hydrophobia nem lesz.
    legalábbis meglepődnék, ha lenne. (de akkor legyen boxon is, és engedje a Microsoft. a Prophecy is megjelenhetett volna boxra csak a Micosoft nem engedte)
    Anything could happen
    And it will

Sírrabló tom croft logója
    Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

és én hoyga kurv@ életbe vegyem meg?!?! tudod, milyen bosszantó, hogy egy fingásomba kerül a játék, és mégsem játszahtok vele??
    1: nem tudom megvenni, nincs bankszámlánk, sem olyan számla vacak, aminek a segítségével neten tudok vásárolni
    2: ha VALAHOGY mégis megvenném (de már torrenten letöltötte, akkor sem tudnák vele játszani) letöltöttem, a legalacsonyabb grafikára raktam, és el sem indult, lefagyott.
    megpróbáltam a szomszédnál, ott is lefagyott. be sem töltött a játék.
    és megmondom őszintén, meg sem aarom venniha már egyszer ott az XBOXOMON A MEGVÁSÁROLT JÁTÉK!
    ez a Dark Energy is itt tököl, hogy folyamatosan javítgatja, de komolyan, ez már nagy hülyeség, a Steames megjelenés óta HAT DARAB (AZAZ 6!!!) PATCHET KIADATAK A PROPHECYHEZ!!!
    volt is valaki, aki ezt írta: (és TOTÁL egyetértek vele)
    "Tudjátok, mit művelt a Dark Energy? Kiadott egy félkész, béta verziós játékot. Ezért mi fizettünk, megvettük május eleén. Aztán, szépen adogatták a patcheket, és végül, a játék hivatalos verziója csak már, a 6-os Patch végére ért el. AZAZ aki játszott a Hydrophobiával és használta a DarkNet-et (ezzel lehet reviewelni a Hydrophobiát), az az ember tulajdonképpen letesztelte a játékot."
    Komolyan, röhej.
    Az addig oké, hogy a Dark Energy nagyon hálás cég és hallgat a vevőire, de könyörgöm, röhej.
    Kiadták a Hydrphobiát CSAK Xboxra, még 2010 augusztusában. Aztán, december 20-án kapott egy óriási Patchet, ami az egész játékot átalakította )egy tényleg jó húzás volt, valóban sokkal jobb volt a játék tőle. Ennek a Patchnek a neve: Pure.
    Namost, megjelentek a hírek a Prophecyről. Még Május elején. Ez sem a Hydrophobia folytatása, ez a Pure folyatása. (Sőt, a fejlesztők mondták, hogy ez NEM Hydrophobia 2, ez Hydrophobia 1.5. Már itt vakartam a fejem, hogy hülyeség lenne már javítgatni, inkább folytatni kéne a Hydrophobia 2-vel. Ez alatt új pályákat, folytatott történetet értek)
    Azt mondták, hogy meg fog jelenni EGYIDEJŰLEG PS3-ra és PC-re is. Hát, a PC-s verzió Május 9-edikén jelent meg, de PS3ra még mindig nincs -_______-" biztos az a hekkelés a feleőls érte, de erre nem térek ki, enm értek a PShez)
    Miután megjelent a Prophecy, a Dark Energy szépecskén kiadott hozzá 6 darab patchet.
    Szerintem ez már szánalom. -.-
    Ha eddig nem ért el olyan sikereket, már biztos nem fog. Csak hát kicsi csapat, és sok ideje/pénze van ebbe benne a projektbe.
    Mindegy, én már beletörődtem hogy több Hydrophobia nem lesz.
    legalábbis meglepődnék, ha lenne. (de akkor legyen boxon is, és engedje a Microsoft. a Prophecy is megjelenhetett volna boxra csak a Micosoft nem engedte)
    jujj kacsa nyugi
    (esküszöm legyél regény író )
    am észre vetted h általában mi ketten vagyunk fent legelőször??

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet tom croft eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    am észre vetted h általában mi ketten vagyunk fent legelőször??

nincs mit csinálnom és mostanában arra szoktam kelni, hogy a macska kapargat valahol vagy ráugrik az ágyra.
    mielőtt bárki is rosszra gondol NEM OTT kapargat a macska. és hason fekve alszok, ott keződik a dolog.
    háton feküdve képtelen avgyok elaludni, de néha reggel arra kelek, (nagyon ritkán), hogy mégis háton fekve alszok.
    Anything could happen
    And it will

Sírrabló tom croft logója
    Hely
    Budapest
    Üzenetek
    1.253
    Blog bejegyzések
    3

Alapbeállítás

nincs mit csinálnom és mostanában arra szoktam kelni, hogy a macska kapargat valahol vagy ráugrik az ágyra.
    mielőtt bárki is rosszra gondol NEM OTT kapargat a macska. és hason fekve alszok, ott keződik a dolog.
    háton feküdve képtelen avgyok elaludni, de néha reggel arra kelek, (nagyon ritkán), hogy mégis háton fekve alszok.
    én meg csak úgy tudok elaludni hogy oldalra fekszek és a lábamközéteszem(nem kell roszra gondolni ) a takarót és átölelem XDDDD nekem csak úgy megy háton fekve én sem tudokaludni XDDD

én a húgom miatt szoktam fölkelni -.-.........

Oldal: 47 / 116 ElsőElső ... 3745464748495797 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •