RE forumon lattam egy olyat hogy RE maraton es tok jol nez ki....Itt is lehetne egy amolyan TR verseny, elkezdenenk jatszani egy idoben es a vegen akinek jobb a statisztikaja vagy aki hamarabb vegez vele az nyerne....Mit szoltok hozza ?![]()
RE forumon lattam egy olyat hogy RE maraton es tok jol nez ki....Itt is lehetne egy amolyan TR verseny, elkezdenenk jatszani egy idoben es a vegen akinek jobb a statisztikaja vagy aki hamarabb vegez vele az nyerne....Mit szoltok hozza ?![]()
nekem egyértelműen jobb staisztika, mert van, akinek egy kalap fos az internetkapcsolata, lassú. és ott van az iskola, főleg, ha klasszikus résszel játszunk, akkor sokáig tart. napokig???
de nagyon tetszik az ötlet, trfan. meg kéne próbálni.![]()
Anything could happen
And it will
Ha több embernek is tetszik és leszünk többen akkor játszhatunk![]()
És hogy lehetne bebizonyítani hogy tényleg valós a statisztika és nem mentést használtak ?![]()
na ja. a becsület miatt. bár sztem itt nincsenek hazudós emberek, nem?
majd akkor az elszégyenli magát, aki csalt![]()
Anything could happen
And it will
A statisztikáról kéne csinálni egy képet....Na a mentésre nem is gondoltam :L ....nem tudom bizzunk 1másban....Csak nincsenek itt olyan csalók
Lara újra a Guiness Rekordok könyvében -
Lara Croft a hetedik "A minden idők Top 50 videó-játék karakter" nevezetű listán.Úgy látom, hogy 2011 a Tomb Raider éve![]()
Utoljára módosítva: horus által : 2011-02-16 22:50
Jajj, már olyan rég nem irtam, de csak most sikerült valahogy összeszednem magam egy hét betegség utánSzerencsére most már jóbban vagyok!
![]()
Fogalmazzunk úgy, hogy tele vagyok meglepetéssel.
ki hajlandó nekem privátban warezben segíteni?
az küldjön egyet. és majd megmondom, mit szeretnék.![]()
Anything could happen
And it will
Leforditaná nekem ezt vki :
While adjusting the character model, Gard accidentally increased the breasts' dimensions by 150 percent