Lehet anélkül is csak hirtelen más nem jutott az eszembe..
Most hogy így vissza olvasom.. Jól leégettem magam xD
Nem is tudom min kaptam fel a vizet.
Bocsi Kacsa hogy ilyen buknó ****** voltam... Szarkedvem van oszt mindenki máson vezetem ma le..(ismételten 1 rossz szokásom
)
Én egész kinai váza boltot tudnék nyitni annyi ilyen embert ismerek...Utáltam az álltalánost xP.. Annyi irigy, sunyi és kétszínű ember van..
ííííííííííííííígy van!
vannak olyanok, akikről azt gondolod, egész normálisak, aztán egyszer kimuatják a foguk fehérjét.
eddig összesen KETTŐ lány van, akikben teljes mértékben nem csalódtam.
jóban is vagyunk.
még magunk között beceneveket is adtunk egymásnak: az egyik lány a Franchi, a másik a Mágnespicsájú, én meg a Princa vagyok xDDD
____
alig várom, hogy mehessek a gimibe (ahová felvettekpár napja tudtam meg!), reménykedek, ott már kedvesebb emberek is lesznek.
Anything could happen
And it will
Engem is felvettek márMár allig várom a szeptembert, hogy végre itt hagyhassam azt a sz*r iskolát igaz nekem egész jó osztályom volt, de már nekem szükségem van egy másikra
![]()
Nyugi első olvasásnál én is negativumot véltem fel kacsánál a hszban..
-----
Az olyan emberek azért élnek hogy szórakoztassanak minket másra nemképesek![]()
-----
És Gratulálok nektekcsak ne változzatok meg mert abból csak károtok lesz természetesen a pozitív dolgokon ne változtassatok
na én nekem meg most volt a ballagásom fuuu de unalmas volt.. XD
én ma megyek ballagásra, de nem az enyémre, a ucsitesóm és anyám keresztlányáéra.
Anything could happen
And it will
Középsuli álltalában sokal jobb szokott lenni mint az általános.alig várom, hogy mehessek a gimibe (ahová felvettekpár napja tudtam meg!), reménykedek, ott már kedvesebb emberek is lesznek.
Legtöbb embernek ilyenkor már benő a feje lágya. Ráadásul már nem tehetik meg azt amit álltalánosban mert különben repülhetnek![]()