AI - Artificial Intelligence, Mesterséges Intellingencia, a Tomb Raiderebn AI-nak számít az, hogy az elelnségek nem azt csinálják hogy mennek mennek és és amikor ott vannak a sarkadban megharapnak, hanem képesek egy kicsit taktikázni, gyorsulnak, és ha szaladsz, akkor nem álnnak meg a lábadnál megharapni (mert úgyis lehagyod őket), hanem pl. ugrással támadnak.
Vagy ha közel vagy hozzájuk és álldogász, akkor megrángatják a kezed (Pl. TRA, oroszlánok, Atlantisziak, krokodilok)
Ting! Azt olvastam a YouTubén, hogy Ashley Grahamnak sokkal jobb az AI-ja, mint Sheva Alomarnak. Igaz ez?
Anything could happen
And it will
Hátöööö, végülis mondhatni. Ashleyvel nem szenvedtem annyit. Talán azért, mert Shevának az inventoryját is neked kell csinálni, egyedül nem képes rendesen használni.
xD
Tudtommal Afrika szegény, és ott még biztos nincs olyan Inventory
Anything could happen
And it will
Én Shevat jobban birtam, Ashley mmindig nyafogott meg mindig a kukába kellet bújtatni úgyhogy nem hiszem hogy Ashleynek több lenne az inteligenciája xD
Igen. Ashley engem is megőrjít, amikor elkapják.
"LEOOOOOOOON, HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!", közbe még harcolok 500 ellenféllel, de azért ordítozik.
én megértem a lányt.
kb. én is ennyire be lennék szarva, ha borzalmas kinézetű "szörnyek" (Ganadók) fölkapnának és elvinnének.
Bár az is biztos, hogy nem guggolnák le a földre a fejemet fogva, ha 3 méteren belül vannak -.-"
ez egy kis hibája nekije.
(LooooL emlékszem, hogy egyszer egy Regenerátor is kinyírta, mégpedig úgy, hogy mondtam Ashleynek: WAIT! és ott állt. jött a Regenerátor, direkt vártam, hogy jöjjön XD, és egy hatalmas ütéssel leütötte a lányt (aki guggolt és fogta a fejét), és amikor Ashley eldőlt, az arcából ömlött a sötét vér Én meg csak néztem... az a vér biztos az orrából folyhatott, biztos az agya volt, mert én még húsdarabkákat is láttam
(amúgy Jó Étvágyat az ebben a pillanatban étkezőknek)
EZT KAPJÁTOK KI!
én bírom Ashleyt azért, sztem egész normális karakter. meg az arca is egészen szép.
Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-03-18 15:45
Anything could happen
And it will
szerintemis
én még Ashley-t én még nem hagytam magára ezért én még nem hallottam ordibálni
szerintem is jo karakter és szép is teccik a szoknyája
"Need doctor bad..."