Elmegy LOOOL
Rengeteg helyen lehet olvasni hogy jobb mint a trilógia összegyúrva és hogy dobozos játéknak is elmehetett volna, ráadásul jobb értékeléseket is kapott de valószínűleg tényleg igazad van "elmegy" XD -.-
Elmegy LOOOL
Rengeteg helyen lehet olvasni hogy jobb mint a trilógia összegyúrva és hogy dobozos játéknak is elmehetett volna, ráadásul jobb értékeléseket is kapott de valószínűleg tényleg igazad van "elmegy" XD -.-
Szerintem is jobb volt És még a kameranézet se rontotta a játékélményt.
Amúgy jobban hajaz a régi TR-re szal ha old-gen-es vagy akkor igen is veszítettél vele.
én azért szerettem a GoL-t jó volt a története, de persze irtó rövid volt.
ahhoz képest azonban, hogy Arcade játék, bizony hosszú. szóval egy szavam nem lehet na neeem, tetszett nekem is, sőt, végre kaptam egy olyan játékot, amiben Lara Croft van, de bugok viszont alig -.-"
ééés: nem volt peremen csimpaszkodás, aminek részben örülök, részben nem.
miért örülök? mert nem volt több gagyi, peremmászós, Pókember-szintű animáció, sztem borzasztó unrealisztikus a mászás már TRL-től kezdve. egyedül a klasszikusokban volt normális.Spoiler!
ami NAAAAGYON NEM TESZETT A GOL-ban: az a sok fizetős DLC!!!!!! AZ MÁR MEKKORA KIB@SZÁS!!!!!!!!!
igaz, hogy 2 belőle nagyon gagyi (azok a karakter-kicserélős DLC-k, de akkor is, minek ennyire pénzéhesnek lenni, nem tudják, hol kell abbahagyni)
OFF TOPIC: ha a TR9-be is raknak DLC-t, akkor megőrülök.
Anything could happen
And it will
Egy Arcade játékról beszélünk ami nem az én világom, kipróbáltam a demót és nem azt modnom, hogy szar játék mert a többi Arcadehoz hasonlitva nagyon jó, de ez nem az én izlésem....
am ha dobozos lenne akkor 100% hogy meglenne
DLC-k NE LEGYENEK!!!!
1.Nagyon utálom mikor töltögetni kell
2.Régen annyiért vettem 800 MS pontot (max 2 db pálya) amennyiért egy egész játékot -.-" nem vok hajlandó annyit fizetni -.-"
3.Nem tok felépni Live-ra!!!